08 / 05 / 2024

zow istanbul

zow istanbul

Tüm dünyaya mobilya üretimi konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, yepyeni bir konsepti ülkemize taşıyor.

ZOW İstanbul kapılarını açtı!

25 ülkeden 250 firma katılımcısının, birçok mimar, iç mimar ve tasarımcının buluştuğu, yurt dışı iş bağlantıları yaptığı ve sektörle ilgili son yenilikleri yakından takip ettiği ZOW İstanbul, 20 Mart’ta İFM’de açıldı.

Özgürlük Adası'nın tasarımcısı Zow İstanbul Fuarı'nda!

Dünyanın dört bir yanında birçok mimari projede imzası olan, Mimar Serdar İnan'ın Karadeniz'de yapmayı düşündüğü 16.5 milyon metrekarelik yapay "Özgürlük Adası" HavvAda'nın çizeri Dror BENSHETRİT, ZOW İstanbul'da basın mensuplarıyla buluşacak...

Zow İstanbul Fuarı, 17 Ocak'ta mobilya sektörünü ağırlayacak!

Dünyada üretim anlamında üst sıralarda olduğumuz mobilya yan sanayi sektör liderleri yurtdışı iş bağlantıları yapmak ve son gelişmeleri görmek amacıyla İstanbul’da 5. kez buluşuyor

AGT, Zow İstanbul Fuarı'na konuk oluyor!

Mobilya bileşenleri sektöründe pazara sunduğu yenilikçi ve kaliteli ürünlerinin yanı sıra üretim kapasitesiyle de adını dünya devleri listesinde yazdıran AGT, mobilya ve iç tasarım sektörünün Avrasya’ya açılan kapısı olan ZOW İstanbul Fuarı’ndaki yerini a

ERSA Mobilya, ZOW 2015 İstanbul Fuarı'na katılacak!

Dünyaca ünlü çok sayıda fuarda özel tasarım ürünlerini paylaşan ERSA Mobilya, 19-22 Mart tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ZOW 2015 İstanbul fuarına katılıyor.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

ZOW İstanbul trend_works konsepti ile 19-22 Mart'ta!

Tüm dünyaya mobilya üretimi konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, yepyeni bir konsepti ülkemize taşıyor.

Nlogo İstanbul ikinci etap satışları devam ediyor!

Özyurtlar inşaat, Nlogo istanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Nlogo istanbul ikinci etap 850, New Bahçeşehir ise 98 daireden oluşuyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri yüzde 18 arttı!

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin 2014 istanbul Markalı Konut Araştırması, kentin 34 bölgesinde bin 7 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

Legoland İstanbul'un temeli atıldı!

Legoland Discovery Centre istanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Sunar, Legoland Discovery Centre istanbul'un bu yılın yaz aylarında ziyaretçileriyle buluşmaya hazır olacağını söyledi.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Hamit Demir: Dar gelirli İstanbul'dan ev alamayacak!

Bir inşaat projesinde arsa maliyeti Balkanlar'da yüzde 18, Avrupa ve Amerika genelinde yüzde 25 paya sahipken, bu rakam istanbul 'da yüzde 70 'lere dayandı.

Westside İstanbul Evleri fiyat listesi!

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşan Westside İstanbul Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Westside istanbul Evleri fiyat listesi...

İstanbul Photo Awards'a 104 ülkeden başvuru geldi!

AA tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen " Istanbul Photo Awards "a 104 ülkeden 11 bin 587 fotoğraf gönderildi. Jüri 14-15 Mart'ta İstanbul'da bir araya gelerek kazanan fotoğrafları belirleyecek.

Hilton Garden İnn İstanbul Airport Yenibosna'da açıldı!

Hilton Worldwide’ın ekonomik üst kalite segmentinin ödüllü markası Hilton Garden Inn, dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi.

Hep İstanbul'da daire alanları için 5 bin fidan dikilecek!

TEKFEN Emlak Geliştirme,İstanbul'daki yeni projesi HEP istanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP istanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek.

zow istanbul Haberi

zow istanbul

Tüm dünyaya mobilya üretimi konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Mobilya ihracatımızı hammadde ile sınırlamadan,  bitmiş mobilya konusunda da ihracatta önemli bir paya sahip olma hedefi ile yola çıkan Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, yepyeni bir konsepti ülkemize taşıyor. İlk uygulaması bu yıl Şubat ayında ZOW Bad Salzuflen’de ‘trend kahini’ Lidewij Edelkoort öncülüğünde gerçekleştirilen trend_works konsepti, Trendsetter Adnan Serbest küratörlüğünde 19-22 Mart 2015’te 7. kez düzenlenen ZOW İstanbul’da ilk kez görücüye çıkıyor.


Mobilyaların kişiselleştirilerek katma değerli ürünlerin tüketiciye sunulması ve zanaatın ön plana çıkması için hazırlanan trend_works konseptinin, ZOW İstanbul Trendsetterı Adnan Serbest ve ZOW Bad Salzuflen’in Trendsetterı Lidewij Edelkoort; ZOW İstanbul’da yan yana sergi alanlarında 2016-2017 mobilya trendlerini...