03 / 05 / 2024

Züchex Fuarına kaç ülke katılacak

Züchex Fuarına kaç ülke katılacak

Bu sene yirmi beşincisi düzenlenecek olan Züchex Fuarı kapılarını 3 ile 7 Eylül arasında açıyor. 50 bine aşkın ziyaretçisi olan fauara bu sene 24 ülkenin alım heyeti de katılacak.

Kiracı ev sahibi, ev sahibi kiracı oldu! Ev almak isteyenler yurt dışına kaçtı!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kiracının ev sahibi, ev sahibinin kiracı olduğunu söyleyerek, ev almak isteyenlerin yurt dışına kaçtığını belirtti.

Yüzde 40 özürlü raporu olan kaç yılda emekli olur?

Engelli raporu, belli şartları taşıyan kişilere verilmektedir. Belirlenen engellilik oranına sahip olanlar bu raporu alabilir. Peki “Yüzde 40 oranında özürlü raporu olan kaç yılda emekli olur?” İşte detaylar!

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Enternasyonal Fuarı’nı kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize sesleniyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin." dedi.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi MIPIM Fuarı'na damgasını vurdu!

Ege’nin parlayan yıldızı Uşak’ta İZKA İnşaat tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı’na damgasını vurdu.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Ofton İnşaat Emlak 2015 Fuarı’na kaç projeyle katılacak?

Ofton İnşaat, Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katılacak.

Emsan, yeni ürünlerini Züchex Fuarı'nda sergiledi!

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex), 1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı.

26. ZÜCHEX Fuarı 1 Ekim'de kapılarını açıyor!

Makarnayı süzmeden kullanılabilecek akıllı tencereden çay tabağına yapışmayan bardağa, altın kaplama çatal bıçak takımlarına kadar bir evin ihtiyacı olacak her şey dünyanın en büyük 4. fuarı olan 26. ZÜCHEX Fuarı’nda sergileniyor.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Danfoss Türkiye ICCI Fuarı’na katılacak!

Danfoss Türkiye enerji verimliliği ve konfor sunan ürünleri ile sistem çözümlerini tanıtacak. Firma enerji sektörünün önde gelen yerli ve yabancı aktörlerini bir araya getiren ICCI Fuarı’na katılıyor.

Züchex Fuarına kaç ülke katılacak Haberi

Züchex Fuarına kaç ülke katılacak

Uluslararası ev tekstili ve dekorasyon fuarı olan Züchex Fuarı'nın bu sene yirmi beşincisi düzenlenecek.Her sene 50 binden fazla ziyaretçi çeken fuarın bu sene de yoğun bir ziyaretçi sayısıyla kapılarını açması bekleniyor. Fuara katılacak 57 firma, ziyaretçilerine ürünlerini sergileyecek.


İngiltere, Japonya, Azerbaycan, BAE, Cezayir, Gana, Gürcistan, İran, Hırvatistan, Kazakistan, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Polonya, Suudi Arabistan, Şili, Rusya, Umman, Ürdün, Tunus ve Yunanistan olmak üzre toplamda 24 ülkenin de katılacağı 25.Züchex Fuarı 3 ile 7 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak..


Züccaciye, sofra ve mutfak eşyaları, cam ürünleri, porselen, seramik, hediyelik eşya, dekoratif ürünler, çelik mutfak eşyaları, plastik ev gereçleri, banyo&mutfak aksesuarları, aydınlatma, avize, ev tekstili, elektrikli ev aletleri gibi alanlarda katılımcılara seçenekler sunan Züchex Fuarı, Tüyap Fuar Merkezi 14.Hall'de saat 09:30...