03 / 05 / 2024

Zurich Grubu türkiyeyi stratejik ülke seçti

Zurich Grubu türkiyeyi stratejik ülke seçti

170 ülkede faaliyet gösteren Zurich Grubu’nun Türkiye’yi yatırım yapılabilir 5 stratejik pazardan biri seçtiğini söyleyen Genel Müdür Yılmaz Yıldız, konsolidasyon sürecinde satın alma yapabileceklerini kaydetti.

Bunu yaptıysanız geçmiş olsun! 331 bin lira ceza ödeyeceksiniz

Türkiyeyi yasa boğan depremin ardından fırsatçılara aman verilmemeye başlandı. 11 ili etkisi altına alan ve binlerce can ve mal kaybıyla sonuçlanan Kahramanmaraş depremi sonrası evlerinden olan depremzedelere faiş fiyat uygulayanalar yakın mercek altına alındı.

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Piyasayı elektrik korkusu sardı Temmuzdan sonra yüzde 86’ya kadar zamlı almak zorunda kalacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun son aldığı kararla birlikte mesken hariç 80 bin TL ve üzeri elektrik faturası ödeyen abone grubu tüketicileri ulusal tarife sisteminden çıkarılacak. Böylelikle bu gurup elektriği yüzde 86’ya kadar zamlı almak zorunda kalacak.

Alman otomotiv devinden türkiyeyi sevindirecek haber geldi: Ek istihdam sağlanacak!

Alman otomotiv devi Mercedes Benz'den yazılım geliştirmeye odaklı açıklama geldi. İşte o merakla beklenen açıklamaya ilişkin detaylar haberimizde yer alıyor...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Accor Grubu Türkiye’de 21 otel için harekete geçti!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Accor Grubu'nun otel yatırımlarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Türkiye’de 21 otel için proje inceliyor görüşme yapıyoruz' başlıklı yazısı...

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Türkiye Rus ve Hintli yatırımcıların gözdesi!

Ocak ayından bu yana Hindistan’ın en önemli 3 grubu, Türkiye’de şirket alarak iki ülke ilişkilerini fartklı bir noktaya taşıdı. Rus ve Hintli milyarderler Türkiye'ye yatırıma ve taşamaya geliyor.

Ciner Grubu Galler’de fabrika kuracak!

Birçok alanda faaliyet gösteren Ciner Grubu, Türkiye’nin alanında önemli şirketlerini bünyesinde barındırıyor. Ciner Grubu'nun Galler’de fabrika kurması planlanıyor.

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tatlıcı Ailesi, STFA Grubu'na arazi davası açtı!

Tatlıcı Ailesi ve STFA Grubu'na, Nova Baran Plaza’nın hemen bitişiğinde bulunan arazi için dava açtı.

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Zurich Grubu türkiyeyi stratejik ülke seçti Haberi

Zurich Grubu türkiyeyi stratejik ülke seçti

170 ülkede faaliyet gösteren Zurich Grubu’nun Türkiye’yi yatırım yapılabilir beş stratejik pazardan biri seçtiğini söyleyen Yılmaz Yıldız, konsolidasyon sürecinde satın alma yapabileceklerini kaydetti. Yıldız, ayrıca beş yıllık dönemde 100 milyon dolarlık organik yatırım planladıklarını belirtti


Zurich Sigorta Türkiye Genel Müdürü Yılmaz Yıldız, 170 ülkede faaliyet gösteren Zurich Sigorta’nın Türkiye’yi beş stratejik pazardan biri seçtiğini söyledi. Son dönemde Türkiye’de yaşanan çalkantıların Zurich yönetiminde herhangi bir algı problemi yaşatmadığının altını çizen Yıldız, “Şirket yönetimi Türkiye’nin geleceğine inanıyor ve yatırım yapılabilir beş stratejik pazardan biri olarak görüyor” diye konuştu.


Sektörde yaşanacak konsolidasyon süreci beklediğini belirten Yıldız, stratejik konumlarını güçlendirecek, mevcut operasyonlarına kolay entegre edilebilecek ve fiyatının makul olduğuna inandıkları bir şirket çıkması durumunda satın alma için ilgileneceklerini ifade etti. Bu noktada hissedarın Türkiye ile...