17 / 05 / 2024

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi iletişim

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi iletişim

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özgen tarafından kuruldu.

16 milyonluk tarihi kilise satışa çıktı! Emlak danışmanı açıkladı! Satılmasında engel yok!

Sivas’ın Hafik ilçesinde 19’uncu yüzyılda yapıldığı tahmin edilen ve bir zamanlar Ermeniler tarafından kullanılan bir diğer ismi Surp Garabet olan Tarihi Tuzhisar Kilisesi,  16 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı.

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" programında konuştu ve "Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli" diyerek kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergün tarafından kuruldu.

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli Deniz Şimşek tarafından kuruldu.

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Celal Yılmaz tarafından kuruldu.

Mardin'de Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışta! 

Mardin'de 4. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışa çıkarıldı. Kilise için 7 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Marmara depremi açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün merkez üssü Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıkları olan 4.1 büyüklüğündeki depremle ilgili konuştu. Ercan, depremler 'Yapılarınızı bir an önce kentsel yapı haline getirin' diyor dedi.

Boğazkent Kentsel Yapı İmar Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boğazkent Kentsel Yapı İmar Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunüs Öztepe tarafından kuruldu.

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özgen tarafından kuruldu.

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Tarihi Hazinedaroğlu Konağı müzeye dönüşüyor!

Ordu'da Bolaman Kalesi kalıntılarının üzerine 18. yüzyılda yapılan Hazinedaroğlu Konağı, yörede bulunan yaşama sahip eserlerin bulunacağı kent müzesine dönecek.

Avbel Kentsel Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avbel Kentsel Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Alataş tarafından kuruldu. 

Ekrem İmamoğlu: Deprem milli bir sorundur!

Türkiye'nin kentsel yapısıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, ''Deprem, can ve mal güvenliği, bu kent için milli bir sorundur'' dedi.

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi iletişim Haberi

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi iletişim

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özgen tarafından kuruldu.

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...