15 / 05 / 2024

Güvenli liman gömleğini giyen altın son bir yılın zirvesinde!

Güvenli liman gömleğini giyen altın son bir yılın zirvesinde!

Altın fiyatları bugün ABD verileri ile birlikte yükselişe geçti. Altının yükselişe geçmesi ons altın son bir yılın zirvesine taşıdı.



ANALİSTLER UYARDI!

Analistler tüm dünyada yavaşlayan ekonomik aktivite ve artan petrol fiyatlarının enflasyonla mücadeleyi olumsuz etkileyeceği endişesiyle varlık fiyatlarının yön bulmakta zorlandığını söyledi.

Ekonomik aktivitedeki yavaşlamanın merkez bankalarının enflasyon hedefiyle uyumlu olduğunu belirten analistler, buna karşın petrol fiyatlarındaki yükselişin, merkez bankalarının faiz kararında "şahin" kalmaya zorlayarak altının ons fiyatının baskı altında kalmasına neden olacağını belirtti.

Güvenli liman gömleğini giyen altın son bir yılın zirvesinde!

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatları ons altının zirveye yerleşmesi ile rekordan rekora koşuyor.  Yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bu kapsamda ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira, yarım altın ve tam altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı an itibariyle 2022 dolar, gram altın 1281 TL,  çeyrek altın 2094 TL, yarım altın 4189 TL,  tam altın 8346 TL, Ata altın fiyatı 8559 TL'den işlem görüyor. 

İslam Memiş servetinize servet katacak yatırım aracını açıkladı!

Altın uçuşa hazırlanıyor! Tutabilene aşk olsun! 5 Nisan gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 

Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

19,26 TL'ye kadar yükselen dolar resmen meydan okuyor!

Geri Dön