02 / 05 / 2024

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.



Gayrimenkul Zirvesinde açıklanması planlanan ilk proje, ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ile
hayata geçirilecek GYODER Start Up House - PropTech Hub projesi olacak. Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek ve finansmana erişimi kolaylaştırmayı amaçlayan projenin, gayrimenkulün geleceğinin buluşma noktası olması planlanıyor.

Zirvede; bugüne kadar 6 defa Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen ve 2023  senesinde GYODER Sign of the City Awards olarak düzenlenecek ödül töreninin işbirliği süreci de duyurulacak. 

GYODER  Sign Of The City Awards (SotCA), gayrimenkul yarışması, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak, en iyiye teşvik etmek ve sektöre farklı bir bakış açısı kazandırılması için yapılıyor. Yarışmada, En iyi Konut Projeleri Kategorisi, En İyi Ticari Projeler Kategorisi, En İyi Hizmet Yapıları Kategorisi, Kent ve Mimarlık Kategorisi ve daha pek çok kategori kapsamında ödüller verilecek. 

Sektörden pek çok aktörün ve kurumun destekçisi olduğu, her sene farklı bir temada gerçekleştirilen 17. Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosu ile  düzenleniyor. GYODER bu zirveyle ana vizyonu olan 4T prensibi ile; Tabiat, Toplum, Teknoloji ve Tasarım konularını sahiplenerek amacını ve farkını; yaptıkları ve söylemleri ile tüm sektör paydaşları ile paylaşmayı hedefliyor. 

Sunuculuğunu Jülide Ateş’in gerçekleştirileceği GYODER zirvesinde yer alacak olan panelist ve moderatörlerden bazıları da; GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, Tabanlıoğlu Mimarlık Kurucusu Murat Tabanlıoğlu, Denizbank CEO’su Hakan Ateş, PwC Türkiye Yönetici Ortağı ve Sektör Lideri Ersun Bayraktaroğlu, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, İstinye Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. A. Uğur Tanyeli, Konda Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Cushman & Wakefield Türkiye Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, Epos Kurucu Ortağı Neşecan Çekici, Nulook Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım, Ekonomi Gazetecisi Hakan Güldağ,  Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, iLab CEO’su Mustafa Say, Missafir CEO’su Mehmet Yüksel, Galataport İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Erdem Tavas, Akfen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın olarak belirlendi. 

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

Konut sektörünün 2022 ikinci çeyrek karnesi! Konut fiyatları ve satışları arttı mı?

Markalı konut fiyatları Eylül'de yüzde 94.75 arttı! 


Geri Dön