05 / 05 / 2024

Halkbank'ta hesabı olanlar dikkat! Hemen şubeye gidin! Halkbank uyarıyı resmi sitesinden yaptı

Halkbank'ta hesabı olanlar dikkat! Hemen şubeye gidin! Halkbank uyarıyı resmi sitesinden yaptı

Halkbank'tan müşterilerine önemli bir uyarı yapıldı. Kamu bankası internet sitesi aracılığı ile müşterilerini bilgilendirdi. Halkbank’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre yatırım hesabı sahiplerinden listede adı soyadı bulunanların şubeye başvuruda bulunması gerektiği bildirildi.



Halkbank resmi ewb sitesi aracılığı ile müşterilerini uyardı. Halkbank’tan yapılan açıklamaya göre yatırım hesabı sahiplerinin belirtilen listede adı soyadı bulunanların şubeye başvuruda bulunması gerektiği vurgulandı.

Halkbank ta hesabı olanlar dikkat! Hemen şubeye gidin! Halkbank uyarıyı resmi sitesinden yaptı

BANKADA HESABI OLANLAR DİKKAT

Bankanın açıklamasında, listede ismi ve soyismi bulunan müşterilerin zaman aşımı süresine kadar hesaplarının bulunduğu şubeye geçerli kimlik belgeleri ile gitmeleri gerektiği belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön