18 / 05 / 2024

Halkbank'ta hesabı olanlar dikkat! Hemen şubeye gidin! Halkbank uyarıyı resmi sitesinden yaptı

Halkbank'ta hesabı olanlar dikkat! Hemen şubeye gidin! Halkbank uyarıyı resmi sitesinden yaptı

Halkbank'tan müşterilerine önemli bir uyarı yapıldı. Kamu bankası internet sitesi aracılığı ile müşterilerini bilgilendirdi. Halkbank’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre yatırım hesabı sahiplerinden listede adı soyadı bulunanların şubeye başvuruda bulunması gerektiği bildirildi.



Listede bildirilen tarihine kadar başvuru yapılmaması durumunda yasa gereği zaman aşımına uğrayan yatırım hesap bakiyeleri Yatırımcı Tazmin Merkezi üzerine devredilecek.

Halkbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"06/12/2012 tarihli ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunun 83. maddesinin dördüncü fıkrasına göre, yatırım hizmetleri ile faaliyetlerinden kaynaklanan her türlü emanetlerin ve alacakların, hesap sahibinin yaptığı en son istek, işlem ya da herhangi bir şekilde verdiği yazılı talimat tarihi itibarıyla 10 yıl içinde talep ve tahsil edilmemesi halinde Yatırımcı Tazmin Merkezi’ne gelir kaydedilmesi gerekmektedir. Listede yer alan mudilerimizin zaman aşımı tarihine dek hesaplarının bulunduğu şubeye geçerli kimlik belgeleriyle başvurmaları gerekmektedir."

Halkbank ta hesabı olanlar dikkat! Hemen şubeye gidin! Halkbank uyarıyı resmi sitesinden yaptı

Dolar - Euro kaç TL? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte Dolar ve Euro'da son durum

Sebze fiyatları ne zaman düşecek? Tarih verildi

Emeklilere müjde! Ödemeler başladı: Hesaplara 2 bin 750 TL yatırılacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön