30 / 04 / 2024

Dolar - Euro kaç TL? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte Dolar ve Euro'da son durum

Dolar - Euro kaç TL? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte Dolar ve Euro'da son durum

Dolar ve Euro hafta ortasında yatay bir seyir izlerken gözler Merkez Bankası'nın (TCMB) açıklayacağı PPK toplantısında alacağı Nisan ayı faiz kararında. Dolar ve Euro'nun son durumuna ve dövize yön verecek kararla ilgili merak ettiğiniz her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.



Çarşamba gününe 14,60 ile başlayan Dolar kuru, günü başladığı 14,60 sevitesinde kapattı. Güne 15,86 ile merhaba diyen Euro kuru kapanışı 15,81 ile yaptı.

Döviz piyasası hafta otrasında yatay seyrini korurken gözler  Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (MB) Para Politikası Kurulu (PPK) tarafından verilecek Nisan ayı faiz kararında.

Dolar - Euro kaç TL? Merkez Bankası nın faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte Dolar ve Euro da son durum

KARAR DOLARA YÖN VERECEK

Karara saatler kala vatandaşlar Merkez Bankası dolara yön verecek faiz kararının ne zaman açıklanacağını ve TCMB PPK toplantısı sonrası nisan ayı faiz kararının ne olacağını merakla bekliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön