21 / 05 / 2024

Dolar - Euro kaç TL? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte Dolar ve Euro'da son durum

Dolar - Euro kaç TL? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte Dolar ve Euro'da son durum

Dolar ve Euro hafta ortasında yatay bir seyir izlerken gözler Merkez Bankası'nın (TCMB) açıklayacağı PPK toplantısında alacağı Nisan ayı faiz kararında. Dolar ve Euro'nun son durumuna ve dövize yön verecek kararla ilgili merak ettiğiniz her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.



ABD'DE ENFLASYON SON 40 YILIN ZİRVESİNDE

Ekonomistlerin merakla bekledşği ABD enflasyon verileri 12 Nisan Salı günü açıklandı. Fed`in gelecek dönemin para politikası için kritik öneme sahip olan bu verilere göre; Mart 2022 enflasyon oranı (TÜFE) aylık olarak yüzde 1,2, yıllık olarak ise yüzde 8,5 ile 1982'den bu yana seviyesini gördü ve son 40 yılın rekorunu kırdı.

Dolar - Euro kaç TL? Merkez Bankası nın faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte Dolar ve Euro da son durum

Putin'in son dakika açıklaması petrol fiyatlarını zıplattı! Türkiye'de benzin ve motorine büyük zam mı geliyor?

Sebze fiyatları ne zaman düşecek? Tarih verildi

Emeklilere müjde! Ödemeler başladı: Hesaplara 2 bin 750 TL yatırılacak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön