03 / 05 / 2024

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak Faizler düşecek mi?

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak Faizler düşecek mi?

Ekonomiyi yakından takip edenler 'Faiz kararı ne zaman açıklanaca?' sorusunun yanıtını arıyor.



Uluslararası piyasalar faiz kararını bekliyor, yurt içinde ise gözler MB'nin Para Politikaları Kurulu toplantısında. Döviz kuru bir taraftan yükselirken faiz konusunda nasıl bir adım atılacağı merakla bekleniyor. Ekonomiyi yakından takip edenler 'Faiz kararı ne zaman açıklanaca?' sorusunun yanıtını arıyor.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak Faizler düşecek mi?

Haziran ayında TCMB toplantısı var. Hem döviz kuru hem de enflasyon yükselirken faizlerin artıp artmayacağı da merak konusu. Günler geçtikce Merkez Bankası faiz kararı ne zaman sorusu da artmakta. 

MB Faiz Kararı Ne Zaman Açıklanacak?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön