07 / 05 / 2024

Halkbank Okula Dönüş Kampanyası'yla tam 200 TL'ye kadar ParafPara kazanma fırsatı!

Halkbank Okula Dönüş Kampanyası'yla tam 200 TL'ye kadar ParafPara kazanma fırsatı!

Halkbank, yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte artacak eğitim harcamaları için yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanyayla okul alışverişlerinden 200 TL'ye kadar ParafPara kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...



Peki Halkbank okula dönüş kampanyası nedir? Paraf Okula Dönüş Kampanyası nedir? Paraf Okula Dönüş Kampanyası'ndan nasıl yararlanılır? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, market, giyim, kırtasiye, oyuncak ve elektronik sektörlerinde gerçekleştirilecek olan harcamaları kapsayan kampanya ile Paraf ve Parafly kart sahipleri 300 lira ve üzeri tutardaki ilk alışverişlerinden sonraki her 300 lira ve üzeri harcama için 25 lira ParafPara kazanacak. 

Yine verilen detaylara göre, Paraf ve Parafly kart sahipleri, Eylül ayı boyunca devam edecek olan kampanya döneminde okul alışverişlerinden 200 liraya kadar ParafPara kazanma fırsatı da yakalamış olacak.

Peki Halkbank okula dönüş kampanyası nedir? Paraf Okula Dönüş Kampanyası nedir? Paraf Okula Dönüş Kampanyası'ndan nasıl yararlanılır? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna basman veya HARCA yazıp 3404’e kısa mesaj gönderilmesi gerekli.

Yine verilen detaylara göre, söz konusu kampanyaya Paraf ve Parafly kartlar dahil olup, Parafree, Business kartlar, Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler ile iptal ve iade işlemleri ise; dâhil olmayacak.

Cumhurbaşkanı'ndan emeklilere promosyon müjdesi! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank promosyonları 15 bin TL mi olacak?

Çocuğu olan aileler dikkat! Hemen başvurun kırtasiye yardımını alın! Kırtasiye yardımı ne kadar başvurusu nasıl yapılır?

Okul öncesi Migros'tan dev fırsat! Kırtasiye ürünlerinde yüzde 62'ye varan indirim! 7 Eylül 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön