18 / 05 / 2024

Halkbank Paraf ile market harcamalarında kazançlı çıkın! Paraftan dev kampanya!

Halkbank Paraf ile market harcamalarında kazançlı çıkın! Paraftan dev kampanya!

Halkbank müşterilerine birbirinden farklı kampanyalar sunuyor. Onlardan biri de market ve restoran harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte market ve restoran kampanyasına dair detaylar!



KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR?

  • Market ve restoran harcamalarına yönelik olan bu kampanya 1 ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında market ve restoran sektörlerinde Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılacaktır ve  300 TL ve üzeri ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci harcamaya 15'er, altıncı harcamaya 40, toplamda 100 TL ParafPara ödenecektir.
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan hemen önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanıp veya yurt içinden MARKET yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekir.
  • Kampanya müşteri bazındadır, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve en fazla 100 TL ParafPara kazanma şansına sahiplerdir.
  • Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki bu kampanyaya dahildir.
  • Bir kart ile kampanyaya katılım sağlanacak ise müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
  • Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı olması gerekmektedir ve sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
  • Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak ve gün sonu işlemi ile kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenecektir.
  • Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar, Sanal POS’tan yapılan işlemler sözü geçen bu kampanyaya dahildir.
  • Parafree, Paraf Debit, Business kartlar, ticari kartlar, Parafree ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil olmamaktadır.
  • Kampanyaya yalnızca market ve restoran sektörlerinde hizmet veren işyerleri dahildir.
  • ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınır.
  • Kampanyadan kazanılan ParafPara’ların son tarihleri 15.12.2022 saat 21:59 olacaktır. Kullanılmayan ParafPara’lar ise 16.12.2022 tarihinde geri alınır.

TEB ile seyahate doyacaksınız! İşte TEB’ten dev kampanya!

TEB ile mobilya alışverişlerinden karlı çıkın! TEB’ten dev kampanya!

TEB ile giyim alışverişleriniz bir başka olacak! TEB’ten dev kampanya!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön