25 / 08 / 2024

parafpara

parafpara

Halkbank müşterilerine birbirinden farklı kampanyalar sunuyor. Onlardan biri de market ve restoran harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte market ve restoran kampanyasına dair detaylar!

Halkbank herkese 1.000 TL veriyor! İşte bankanın tek şartı…

Türkiye’nin kampanyalarıyla sevilen bankası Halkbank müşterilerinin bir sözüyle herkese 1.000 TL veriyor. İşte merak edilen o kampanyanın detayları…

Halkbank müşterilerine son 20 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  750 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanya kapsamında Paraf ticari kredi kartlarıyla market ve gıda alışverişlerine 750 TL ParafPara veriliyor. 

Akaryakıt dev kasım ayı müjdesi! Peş peşe zam gelmişti! Araçlarınıza akaryakıt almadan mutlaka bakın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, akaryakıt sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Halkbank, kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL ParafPara hediye edeceğini duyurdu.

Halkbank'tan yeni kampanya! 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank yeni kampanyası için düğmeye bastı. 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli...

Halkbank'tan emeklilere son dakika müjdesi! Tam 3 bin TL ParafPara'yı aman kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Halkbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında emekli vatandaşlara tam 3 bin TL ParafPara verileceği belirtildi. İşte Halkbank emekli kampanyasının detayları...

Benzin, motorin ve LPG alacaklar dikkat! Az önce açıklandı! Son gün 15 Ağustos!  

Akaryakıt harcamalarına ilişkin bir kampanya düzenleyen Halkbank, Aytemiz istasyonlarından yapılacak harcamalara 90 TL ParafPara hediye edeceğini açıkladı. Halkbank, kampanyanın 15 Ağustos’ta biteceğini duyurdu.

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Temmuz'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası, müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yurt içinde market ve restoran sektöründe peşin olarak yapılacak 500 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 500 TL ve üzeri harcamaya 30 TL, toplamda 180 TL ParafPara verilecek.

Halkbank’tan anında 2 bin TL hediye! Detaylar bir bir belli oldu!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, müşterilerine tam 2 bin TL’ye kadar kazandıracak yeni bir kampanya başlattı. Halkbank, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin 2 bin TL ParafPara kazanacağını açıkladı.

Halkbank'tan yeni kampanya! 30 Haziran'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası'nın özel kredi kartı Paraf Esnaf Troy, müşterilerine cazip bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara fırsatı sunuluyor.

Babalar Günü'nde giyim saat ve elektronik harcamalarınızda 150 TL ParafPara kazanın!

Halk Bank Babalar Günü’nü de unutmadı. Belli alanlarda yapacağınız harcamalarda hemen 150 TL ParafPara kazanın! İşte detaylar!

Halkbank'tan beklenen flaş açıklama!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Esnaf Troy kredi kartı sahipleri için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 11 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara kazandıracaktır.

Halk Bankası'ndan şok karar! İş dünyasına özel kampanya geldi! Paraf Kart ile harcamalarınıza 500 TL ParafPara!

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası'ndan son dakika bir kampanya geldi. Bankadan gelen bilgilere göre; bu kişilere 500 TL ParafPara verilecek.

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank; Paraf Kadın'a özel kampanya ile giyim, kozmetik ve kuaför harcamalarında 100 TL ParafPara dağıtılacak. İşte ayrıntılar...

Halkbank Paraf Ticari kart sahiplerine müjdeyi verdi! Hemen bakın!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Ticari kart sahipleri için özel bir kampanya sunuyor. 03 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapacakları 5.000 TL ve üzeri harcamalar için 750 TL ParafPara hediye edilecek.

parafpara Haberi

parafpara

Halkbank gerçekleştirdiği kampanyalar ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Halkbank market ve restoran harcamalarına 100 ParafPara veriyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detayları ile Halkbank 100 TL kampanyası...

KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR? Market ve restoran harcamalarına yönelik olan bu kampanya 1 ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında market ve restoran sektörlerinde Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılacaktır ve  300 TL ve üzeri ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci harcamaya 15'er, altıncı harcamaya 40, toplamda 100 TL ParafPara ödenecektir. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan hemen önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanıp veya yurt içinden MARKET yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekir. Kampanya müşteri bazındadır, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve en fazla 100 TL...