15 / 05 / 2024

Halkbank Paraf’tan müjde! 31 Ekim’e kadar indirim fırsatı!

 Halkbank Paraf’tan müjde! 31 Ekim’e kadar indirim fırsatı!

Halkbank müşterilerini sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan yeni kampanya göre Paraf kullanıcıları 100 TL indirim kazanacak. İşte detaylar…



 Halkbank Paraf’tan müjde! 31 Ekim’e kadar indirim fırsatı!

Türkiye’nin sevilen bankası Halkbank, resmi internet sitesinden yeni kampanyasının detaylarını duyurdu. Halkbank’tan açıklanan kampanya bilgilerine göre, Paraf kart ile 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacak olan alışverişlerde indirim fırsatı var.

Banka tarafından açıklanan bilgiye göre, 1-31 Ekim 2022 tarihlerinde kampanyaya katılacak müşterilerin  yurt içinde yapacakları 100 TL ve üzeri eczane harcamalarına yüzde 10 , toplamda 100  TL indirim verilecektir.

İŞTE HALKBANK’IN AÇIKLADIĞI ECZANE HARCAMALARINA İNDİRİM KAMPANYASI

Bankanın açıklamalarına göre, Paraf ile 1-31 Ekim 2022 tarihlerinde kampanyaya katılacak müşterilerin  yurt içinde yapacakları 100 TL ve üzeri eczane harcamalarına yüzde 10 , toplamda 100  TL indirim verilecektir.

İndirimden yararlanmak için kampanyaya katılan bir müşterinin kampanya boyunca kazanabileceği toplam indirim tutarı 100 TL ile sınırlı olacaktır.

Müşterilerin kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulaması üzerinden “HEMEN KATIL” butonuna tıklanması ya da ECZANE yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Açıklanan indirim kampanyasına Paraf, Parafly, Parafree kartlar dahil olup, Business kartlar, Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri dahil edilmemiştir.

Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Kampanyaya sadece eczanelerde yapılacak harcamalar dahil olup, eczane dışında yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.paraf.com.tr/

İşsizlik maaşı başvuruları tahminlerin üzerinde geldi!

TOKİ İlk Evim Arsa İlk İş Yerim projesinde 15 doğru 15 yanlış!

Beko robot süpürgede 800 TL indirim fırsatı! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

ING’den müjde! 1 Kasım’a kadar başvurana 300 TL kazanma fırsatı!

Paralar birikti haberiniz yok! Süre dolmadan e-Devlet hesabınıza bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön