03 / 05 / 2024

Halkbank'tan emeklilere 196 TL taksitle ihtiyaç kredisi! İşte başvuru şartları!

Halkbank'tan emeklilere 196 TL taksitle ihtiyaç kredisi! İşte başvuru şartları!

Halkbankası emeklilere yönelik 196 TL taksitle “Emekli Mini” adıyla yeni bir ihtiyaç kredisini duyurdu. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren ihtiyaç kredisinin detayları ve başvuru koşulları…



ŞARTLAR DEĞİŞKENLİK GÖSTERECEK

Banka yaptığı paylaşımda şu notu da düştü: “Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 5 bin TL 36 ay vadeli kredi kullanan 50 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi 62,97 TL’dir.”

KREDİLERDEN NASIL FAYDALANILACAK?

Halkbank gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve kredi kullandırmayı durdurma hakkını saklı tutacağını da bildirdi. Peki kredilerden nasıl faydalanabilirsiniz? Maaşını bu bankadan alan veya maaşını bu bankaya aktarmayı taahhüt eden tüm emekli müşteriler, ‘Emekli Mini Kredisi’nden faydalanabilecek.

Halkbank tan emeklilere 196 TL taksitle ihtiyaç kredisi! İşte başvuru şartları!

TAKSİT TUTARI 196 TL

Emeklilerin gözlerini çevirdiği 5 bin TL’lik ihtiyaç kredisi için 36 aylık bir vadede aylık faiz oranı yüzde 1,58, tahsil ücreti 27, 5 ve taksit tutarı 195,38 olacak.

Başvurularınızı; Halk Bankası İnternet Şubesi veya Halk Bankası Mobil Şube’ye giriş yaparak hemen başvurabilirsiniz. Ayrıca en yakın Halk Bankası şubesini ziyaret ederek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Size en yakın Halkbank şubesini öğrenmek için tıklayınız.

Emeklilere müjde! Bankalar peş peşe duyurdu! Borç kapatma kredisi fırsatı başladı! İNG, TEB, Akbank...

Başvurusu onaylanan herkesin Ziraat Bankası hesabına toplu para yatacak! Ödemeler o tarihlerde peş peşe çekilecek!

Devlet Bankalarından müjde gibi kredi kampanyası!


Geri Dön