28 / 04 / 2024

Hanımlar dikkat! Korkmaz Vertex Blender Seti'nde büyük indirim fırsatı! İşte Korkmaz 11 Mart 2023 fiyat listesi

Hanımlar dikkat! Korkmaz Vertex Blender Seti'nde büyük indirim fırsatı! İşte Korkmaz 11 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağını yenileyecekler için, Korkmaz Vertex 1300 W Blender Seti Hepsi burada.com sitesinde yüzde 31 oranında indirimle satışa sunuldu. Peki ürünün indirimli fiyatı ne kadar? 



Hanımlar dikkat! Korkmaz Vertex Blender Seti nde büyük indirim fırsatı! İşte Korkmaz 11 Mart 2023 fiyat listesi
Korkmaz blender setinin sahip olduğu teknoloji sayesinde karıştırma, çırpma, doğrama ve öğütme fonksiyonları gerçekleştiriliyor. Korkmaz Vertex blender seti ergonomik tasarımıyla ve gelişmiş teknolojisiyle ev hanımlarının gözdesi olmaya devam ediyor. 

Vertex Mega Blender, kademeli hız ayarı ve ısıya dayanıklı paslanmaz çelik karıştırma çubuğu ile mutfakta yemek hazırlarken parçalama, karıştırma ve öğütme işlerinde ev hanımlarının eli kolu oluyor. Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan blender, mutfaklarda en sık kullanılan ürünlerden biri haline geliyor.

Korkmaz A445-05 Vertex Mega Rosagold blender set işlevsel özellikleri ile öne çıkıyor. Korkmaz A444-05 Vertex Duo blender set rose gold rengiyle göz alıcı oluyor. Dış yüzeyi plastik olmakla birlikte ısıya dayanıklı paslanmaz doğrama bıçakları, çelik doğrayıcı çubuk ve çırpma teli yemek hazırlama işlerinde çok fazla iş görüyor.

Blender setinin sahip olduğu parçalar tek tek yıkanabileceği gibi gövde ve doğrayıcı çubuğun ayrılabilme özelliği ile oldukça rahat temizlenir. 1250 ml kapasiteye sahip doğrama haznesi ve 1000 ml kapasiteli ölçü kabı ile fazla miktarda hazırlamak istediğiniz tarifleri yapmanıza yardımcı olur. 

Yemek hazırlamanın yanı sıra A445-05 Korkmaz Vertex Mega Rosagold blender set ile kışa hazırlık amaçlı sosları hazırlamak için fazla zaman harcamak zorunda kalmayarak her türlü soslar hazırlanabiliyor. Korkmaz A445-05 Vertex Mega Rosagold blender set iki kademeli hız ayarı ile tüm besinleri istediğiniz ayarda hazırlamanızı sağlar.

Peki Korkmaz blender seti indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 


Geri Dön