18 / 05 / 2024

Havalimanında tüyler ürperten görüntüler! Her yerden istilacı karınca, akrep ve yılanlar ortaya çıktı

Havalimanında tüyler ürperten görüntüler! Her yerden istilacı karınca, akrep ve yılanlar ortaya çıktı

Dünyada son birkaç yıldır insanlık birbiri ardına problemlerle boğuşuyor. Çin'de başlayıp insanlığa kök söktüren pandemi bitiyor derken, Rusya Ukrayna savaşı, gıda ve enerji krizi patladı. Tüm bu yetmezmiş gibi dünyanın farklı bölgelerinden sıradışı haberler geliyor..



3- AKREP VE YILAN İSTİLASI / ABD

Kovid-19 sürecinde havayolları kullanmadıkları uçaklarını yerde yatırmıştı. O dönemler ABD’nin Mojova Çölü’nde ise Qantas Havayolları'nın 12 adet A380 model uçağı bulunuyordu. Haziran 2021’de Avustralyalı Qantas personeli Mojova Çölü’nde yerde yatan A380’lerinin kontrolü esnasında çıngıraklı yılanlarla ve akreplerle mücadele etmek zorunda kaldı.

Havalimanında tüyler ürperten görüntüler! Her yerden istilacı karınca, akrep ve yılanlar ortaya çıktı

Yılanlarla ve akreplerle mücadele için ilginç teknikler uyguladılar. Qantas mühendisleri her hafta karşılaştıkları bu hadiseden dolayı kontrole giderken ellerindeki süpürge sapı veya sopalarla önlem almaya başlamışlardı. Ancak istilacılar kısa sürede kontrol altına alındı ve uçaklar sorun yaşamadı.

4- KANGURU İSTİLASI

Ocak 2013’te Avustralya Melbourne Havalimanı’nda bulunan bir eczanenin içinde vahşi bir kanguru görülmüştü. Kanguru ilk olarak terminal içinde zıplayarak dolaşmış ve bir eczanenin içine girmişti. Uçuş için sefer bekleyen yolcular kanguruyu terminalde görünce ilginç anlara tanık oldu. Kanguruyu gören yolcular kısa bir süre şok yaşadı. Avustralya polisi ve vahşi yaşam uzmanları kangurunun yaralı olduğunu fark etmiş, ekipler gri kanguruyu yakalayarak, havalimanındaki operasyonun aksamamasına engel olmuşlardı. Yapılan araştırmalar neticesinde kanguruya havalimanı etrafında bir arabanın çarptığını tespit edilmişti. O dönem ülkede gündem olan bu olayı Avustralyalı komedyen Julia Morris’de Twitter hesabından paylaşmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön