19 / 05 / 2024

Havalimanında tüyler ürperten görüntüler! Her yerden istilacı karınca, akrep ve yılanlar ortaya çıktı

Havalimanında tüyler ürperten görüntüler! Her yerden istilacı karınca, akrep ve yılanlar ortaya çıktı

Dünyada son birkaç yıldır insanlık birbiri ardına problemlerle boğuşuyor. Çin'de başlayıp insanlığa kök söktüren pandemi bitiyor derken, Rusya Ukrayna savaşı, gıda ve enerji krizi patladı. Tüm bu yetmezmiş gibi dünyanın farklı bölgelerinden sıradışı haberler geliyor..



5- FARE İSTİLASI / ABD

ABD’nin Washington eyaletinde bulunan dünyanın da en önemli havacılık şirketlerinden Boeing’e de ev sahipliği yapan Seattle’daki Tacoma Havalimanı Temmuz 2018’de farelerin istilasına uğramıştı. ABD’nin önde gelen gazeteleri; “Seattle-Tacoma Havalimanı’nın beklenmedik misafirleri: Fareler” başlığıyla haber yapmıştı.

Havalimanında tüyler ürperten görüntüler! Her yerden istilacı karınca, akrep ve yılanlar ortaya çıktı

Havalimanı son yıllarda yolcu sayısı açısından yükselişe geçmişti, ancak beklenmedik misafirlerin de olacağı bu yükselişin bir parçası olarak düşünülmemişti. O dönemlerde havalimanında 120 adet inşaat projesi vardı. Yapılan bu projeler için açılan deliklerden fareler havalimanına gelip yiyecek-içecek alanlarındaki yolcuların bıraktıkları yemek artıklarından beslenmişti. Havalimanı ve yiyecek-içecek şirketleri beraber hareket etmiş, ortalıkta yemek artığı bırakmamak için uzun süre çalışmışlardı. Havalimanı işletmecisi farelerden kurtulmak için 449 bin dolar harcama yapmıştı. Gece-gündüz çalışacak ve fareleri tespit edecek yeni görevliler işe alınmış, özel sensör sistemiyle bu tarz kemirgenlerin yakalanması için yeni bir sistem kurulmuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön