22 / 05 / 2024

Hayat sigortasında prim üretimi yüzde 67,7 arttı

Hayat sigortasında prim üretimi yüzde 67,7 arttı

Türkiye Sigorta Birliği verilerine göre yaşam sigortalarında prim üretimi ilk dokuz ayda yüzde 67,7’lik artış gösterirken, police sayısı da 6 milyonu aştı.



"Sigortalı kredi daha avantajlı"

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, sigortalı kredinin her zaman daha avantajlı bulunduğunu belirterek, “Sigortalı seçenek yüzde 100 daha avantajlıdır. Bunu bu kadar iddialı söylüyorum. Çünkü bankalar sigortalı olan krediyi, sigortasız krediye göre daha fazla teşvik ediyor” şeklinde konuştu.

AgeSA, Türkiye’nin farklı illerindeki AgeSA Direkt Satış Kanalı bölge ve şubelerinde görevlendirmek suretiyle sene sonuna kadar ek 300 kişiye istihdam sağlayacağını açıkladı. Şirket, 2024 yılının sona doğru toplam olarak 1000 kişilik birikimle güvence danışmanı olmalarını hedefliyor.

Yönetim kurullarında kadının ismi yok

IGI ve EamesGroup'unDiveIn Festival için hazırladığı anketin sonuçlarına göre, çocuk bakımı sorumlulukları ve menopoz, kadınları sigortacılıkta idare kurulu ve yönetici rollerinden alıkoymaya devam ediyor.

AllianzGroup'un dijital yatırımı olan Allianz X, otomotiv ve gayrimenkul sektörüne yönelik hizmet sağlayıcı olan InnovationGroup'u satın alacağını açıkladı.

Kar amacı gütmeyen CDP'nin yaptığı açıklamaya göre, dünyadaki her beş şehirden dördü sıcak hava dalgaları, sel ve kuraklık gibi önemli iklim tehlikeleriyle karşı karşıya.


Geri Dön