29 / 06 / 2024

Hem belge talep edilmiyor hem de hemen hesaplara 10 bin TL yatıyor! Ödemeler biraz önce başladı!

Hem belge talep edilmiyor hem de hemen hesaplara 10 bin TL yatıyor! Ödemeler biraz önce başladı!

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi avantajlarını merak ediyor ve araştırıyor. QNB Finansbank yaptığı açıklamada başvuru yapana 10 bin TL kredi vereceğini açıkladı. İşte detaylar...



Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada yeni müşterilere aylık yüzde 0,98 faiz oranıyla 10.000 TL ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi. Söz konusu kredi için TC kimlik numarasıyla başvuru yapılabiliyor. 

QNB Finansbank konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
“İhtiyaç kredisi başvurusu yaparak 7 gün içerisinde aylık %0,98 faiz oranlı, 10.000 TL’ye kadar olan tutarlarda ve 12 aya varan vadelerle sunulan Yeni Müşterilere Özel İhtiyaç Kredisi’ni onaylanması durumunda anında hesabınıza aktarabilirsiniz”

Hem belge talep edilmiyor hem de hemen hesaplara 10 bin TL yatıyor! Ödemeler biraz önce başladı!

BELGE İSTENMİYOR

QNB Finansbank konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada  internet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep istenmediğini açıkladı. 

Çiftçilere 50 milyon TL kredi müjdesi! Seracılıkta tarihi yatırım fırsatını kaçırmayın! İşte kredi detayları...

Çiftçilere müjde! Duymayan kalmasın, tarıma kredi yağıyor! İşte banka banka çiftçi kredisi fırsatları...

Bankalardan kredi çekenler dikkat! Siz de hemen bunu yapıp bankalardan binlerce TL'nizi geri alabilirsiniz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön