28 / 04 / 2024

Hepsiburada'dan Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra'ya dev indirim! Son 4 gün! İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'dan Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra'ya dev indirim! Son 4 gün! İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada, Xiaomi'nin en beğenilen robot süpürgelerinden biri olan Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra'ya dev bir indirim yaptı! Peki, Hepsiburada'da Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...



Hepsiburada'dan Xiaomi'nin en beğenilen robot süpürgelerinden biri olan Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra'ya büyük bir indirim geldi! Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken akıllı robot süpürgenizi Hepsiburada'dan 30 Nisan'a kadar satın almak.

Xiaomi Mi Vacuum-Mop robot süpürgeye 500 TL indirim yaptı! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, aynı anda hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirebilen bir süpürgedir. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra ile süpürme ve silme için iki ayrı ekipman gerekmez. Profesyonel bir temizleme algoritmasına sahip olan akıllı cihaz, iki yönlü silme işlemi yapar ve elle temizleme tekniklerini simüle eder. Ürün 2 adet su tutan bez, 2'si 1 arada su deposu ve toz kutusu ile birlikte satışa sunulur; ayrıca ek aksesuar satın almanıza gerek kalmaz.

Xiaomi Vacumm-Mop Pro robot süpürgeye 1200 TL indirim! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, yeni nesil LDS lazer navigasyon sistemi ne sahip bu sayede evinizin gerçek zamanlı haritasını çıkarır. Çift çekirdekli Mali 400 GPU ve Cortex - A7 CPU ile güçlü hesaplama kabiliyetine sahiptir. Uzun mesafeleri bile hızlı ve yüksek doğrulukla tarayabilir. 

Peki, Hepsiburada'da Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön