02 / 05 / 2024

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten gram altın tahmini! Açık açık rakam telaffuz etti

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten gram altın tahmini! Açık açık rakam telaffuz etti

Küresel piyasalarda yaşanan gelişmelerle beraber yükselişe geçen altın fiyatları değer kazandı. Altın uzmanı İslam Memiş'te, yatırımcıların güvenli limanı altın için dikkat çeken bir yorum yaptı. İşte tüm detaylar...



Yatırımcıların güvenli limanı altın, piyasalardaki gelişmelerle beraber yükselişe geçerken kazandırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, de vatandaşları sevindirecek kritik bir açıklama yaptı. 'Gram altın 1500 TL'yi görecek' diyen Memiş, kritik tarihi de duyurdu. 

Gram altın rekor tazeleyerek, bin 175 lira seviyesine çıktı. Serbest piyasalarda ise bin 195 lira seviyesine kadar yükseldi. Yeni yıla bin 114 lira seviyesinde başlayan gram altın, böylece 3 haftada 81 liralık bir değer artışı oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön