17 / 05 / 2024

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten gram altın tahmini! Açık açık rakam telaffuz etti

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten gram altın tahmini! Açık açık rakam telaffuz etti

Küresel piyasalarda yaşanan gelişmelerle beraber yükselişe geçen altın fiyatları değer kazandı. Altın uzmanı İslam Memiş'te, yatırımcıların güvenli limanı altın için dikkat çeken bir yorum yaptı. İşte tüm detaylar...



GRAM ALTIN BİN 550 LİRAYI GÖRECEK!
Medyatava TV'de konuşan, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, değer artışının devam edeceğine dikkat çekerek, "Altın yatırımcısına da şu uyarılarda bulunuyoruz, yükselişler bitmedi, bu yıl altın tarafında ve gümüş tarafında rekor duymaya devam edeceğiz. Yani bu cümleyi çok sık duyacağız, çünkü yukarıda orta ve uzun vadede gram altın TL fiyatında bin 280,bin 350, bin 450, bin 500 hatta bin 550 rakamlarını görebiliriz." diye konuştu.

Altın yatırımcısına aceleci davranmaması gerektiğni söyleyen Memiş, "Sabırsız olmamalı, yukarıda daha çok alanlarımız var, yıllık bazda. Ama düşüş yönündeki bu sürece baktığımız zaman da düşüş sürecindeki trendimiz önümüzdeki 2 hafta boyunca gram altın TL fiyatında; aşağıda bin 150 lira seviyesi var .Özellikle ons altında bir düşüş beklentimiz var, ons altında 100 dolarlık bir trend var, özellikle altın ons fiyatı bin 825 dolar seviyesinden yıla başladı bugün 1942 dolar seviyesine kadar yükseldiğini görüyoruz, altının ons fiyatında 2350 ,2500 dolar seviyesine kadar da  bir yükseliş ön gördüğümü söyleyebilirim ,altın ons fiyat yıllık bazda trendin yukarı yönlü olduğunu söyleyebilirim." dedi. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön