29 / 06 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş tarih verdi! Şimdi harekete geçmeyen kaybeder

Her dediği tutan İslam Memiş tarih verdi! Şimdi harekete geçmeyen kaybeder

Altın ve Para Piyasa Uzmanı İslam Memiş tarafından açıklamalar gelirken Aralık ayına dair gram altın, dolar, gümüş, ons altın ve ons gümüş tahminleri yaptı. 31 Aralık son gün uyarısı verilirken İslam Memiş tarihleri paylaştı. İşte tüm detaylar...



ONS ALTIN, GRAM ALTIN VE GÜMÜŞ TAHMİNİ
altın ons fiyatları üzerinde teknik olarak 1705 1815 dolar aralığı devam ederken güncel olarak pozitif görünüm seyrini gösterdi. 1815 seviyelerine kadar yükseliş sürerken gram altın ise 1054 56 liralarda yatay bir gün geçirdiği görülüyor.

Gümüş ons fiyatlarında pozitif 21.15 dolar seviyeleri üzerine 22.50 direnç seviyeleri takip altına alınarak gram altın 13 lira yükseldi. Kripto para yatay seyir ederken yüzde 1 oranında değer artışı görüldü.

Kasım ayında emtialarda yükseliş devam ederken döviz kurunda ise düşüş görüldü. genel pozitif Aralık üzerine pozitif beklenti devam ederken yükselişler ise tahminler doğrultusunda yer aldı. Bu hafa diğer etkilerden birisi de Çin tarafından gelen görüntüler oldu. Coivd 19 vakaları açıklanırken 100 bin civarında artış beklendiği belirtildi. Bütün dünyaya sıçrayan bu virüsün aşılama noktasında süreçlerin baştan başlayacağına işaret edildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön