29 / 04 / 2024

Her gece bir zam haberi geliyor. Bu kaçıncı demeyin tedbirinizi alın. Benzin ve motorine yeni zam

Her gece bir zam haberi geliyor. Bu kaçıncı demeyin tedbirinizi alın. Benzin ve motorine yeni zam

Dünyadaki petrol fiyatları ve kur farkı nedeniyle akaryakıt fiyatları günü gününü tutmazken biz zam haberi daha gündeme bomba gibi düştü. Edinilen bilgiye göre benzinde 56, motorinde ise 69 kuruşluk zam bu geceden itibaren pompaya yansıyacak.



Son dönemde uygulanan yanlış ekonomi politikaları nedeniyle Türk Lirası tarihinin en büyük değer kayıplarını yaşarken piyasalar her yeni gün biz zam haberiyle sarsılıyor.

Özellikle kur farkı ve dünya piyasasındaki çalkantılı dönem nedeniyle akaryakıt fiyatlarında zamlar birbirini kovalıyor.

Birkaç günlük küçük indirim haberlerinin ardından tekrar zam haberleri gündeme gelmeye başladı.
Peş peşe akaryakıt zamlarının ardından son olarak bu geceden itibaren benzin ve motorine yeni bir zam geleceği öğrenildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön