14 / 05 / 2024

Her gece bir zam haberi geliyor. Bu kaçıncı demeyin tedbirinizi alın. Benzin ve motorine yeni zam

Her gece bir zam haberi geliyor. Bu kaçıncı demeyin tedbirinizi alın. Benzin ve motorine yeni zam

Dünyadaki petrol fiyatları ve kur farkı nedeniyle akaryakıt fiyatları günü gününü tutmazken biz zam haberi daha gündeme bomba gibi düştü. Edinilen bilgiye göre benzinde 56, motorinde ise 69 kuruşluk zam bu geceden itibaren pompaya yansıyacak.



Elde edilen son bilgilere göre gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 56 kuruş, motorinde ise 69 kuruş zam pompa fiyatına yansıyacak.

Geçtiğimiz 6 ay boyunca defalarca zam haberi gelirken Cuma günü benzinde 1 lira 51 kuruş, motorinde 2 lira 41 kuruş indirim yapılmıştı.

İktidardan yapılan açıklamalarda ise piyasanın devlet tarafından sübvanse edildiği belirtiliyor.
Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar ise başta nakliyat olmak üzere tüm piyasada girdi maliyetlerinin artmasına neden olurken iğneden ipliğe hem her ürüne etkisi oluyor.

Girdi maliyetleri artan firmalar ürünlerine bir bir zam yapmak zorunda kalıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön