09 / 05 / 2024

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...



Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün yer aldığı bölgede genellikle konut amaçlı, ayrık nizam apartman ile iş yeri vasıflı inşa edilmiş, eski ve yeni yapılaşmalar bulunuyor. Gayrimenkulün yakın çevresinde; Silivri Belediyesi, Selimpaşa Emlak Konutları, Ortaköy Camii  yer alıyor. Gayrimenkulün bulunduğu alana ulaşım; özel araçlar ile rahatlıkla sağlanabilirken, toplu taşıma olanakları kısıtlı. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü, Kadıköy Bağları caddesi cepheli olup şehir merkezine uzak bir konumda bulunuyor.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü toplam 49 adet bloktan oluşuypr. Bloklar 2 kat yüksekliğe sahip. Projenin 1. Etabı tamamlamış olup, 2. Etabının inşaat devam ediyor. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün KDV hariç toplam değeri 228 milyon 470 bin Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 230 milyon 754 bin 700 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Projenin aylık kira değeri ise KDV hariç 925 bin 700 Türk Lirası, KDV dahil ise 934 bin 957 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (g) bendi uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü Değerleme Raporu'na ilişkin Emsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2022 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Değerleme raporu için tıklayın

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri ne kadar? Bir yılda 2 kattan fazla arttı!

Ziraat GYO İstanbul'daki 8 adet binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar...

Ziraat GYO İzmir gayrimenkullerinin değeri belli oldu! 


Geri Dön