21 / 05 / 2024

Hesabınızı kontrol edin! 3 bin TL yatmış olabilir! 2023 yardım ödemeleri...

Hesabınızı kontrol edin! 3 bin TL yatmış olabilir! 2023 yardım ödemeleri...

"SED yardım ödemeleri ne zaman yatacak?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları için her ay ödenen SED yardım memur maaş zammı ile birlikte artış gösterdi. Peki, SED yardım ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar...



SED 2023 OCAK ÖDEME TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için düzenli olarak ödeniyor. 2023 yılı ocak ayı SED ödeme tarihleri şu an için belli olmadı. Ödeme tarihleri belli olduğu zaman haberimiz güncellenecektir.

2023 SED YARDIMI NE KADAR OLDU?

SED yardımı okul öncesi çocuk için 2.059,99 lira olarak ödenir. İlköğretim çağındaki çocuk için 3.090,00 lira, ortaöğretim çağındaki çocuk için 3.295,99 lira, ortaöğretim çağında ancak okumayan çocuk için 2.059,99 lira, yükseköğretim çağındaki çocuk için 3.708,00 lira, kuruluş bakımından ayrılan gençler için ise 1.648,00 lira olarak ödenir.

Hesabınızı kontrol edin! 3 bin TL yatmış olabilir! 2023 yardım ödemeleri...

SED YARDIMINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Haklarında bakım tedbiri kararı verilerek sosyal hizmet kuruluşlarında bakılan ve desteklendikleri takdirde ailesi ya da yakınları yanına verilebilecek çocuklar SED ödemelerinden yararlanabilir.

Ekonomik yoksunluk sebebiyle, desteklenmedikleri takdirde korunmaya muhtaç duruma düşecek olanlar vatandaşlardan haklarında bakım tedbiri kararı alınmaksızın sosyal ve ekonomik destek hizmetinden faydalandırılarak ailesi ya da yakınları tarafından bakılabilecek çocuklar SED ödemelerinden faydalanabilir.

Bakım tedbir kararlıyken yaş sınırlarını tamamlamaları sebebiyle, sosyal hizmet kuruluşlarından ya da koruyucu aile yanından ayrılanlardan iş ve meslek edinme kursuna ya da eğitimlerine devam eden ya da bir iş ve meslek sahibi olamayıp desteklenmedikleri takdirde muhtaç duruma düşecek gençler SED ödemeleri alabilir.

Aile Bakanlığı’ndan öğrencilere müjde üstüne müjde! 5 bin TL karne hediyesi verilecek!

Nihayet indirim geliyor! Ayçiçek yağında yılın indirimi için tarih verildi! Ayçiçek yağı alacaklar o tarihi beklesin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön