13 / 05 / 2024

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 



Riskli konutları sağlam yapılara dönüştürmeyi hedef edindiklerini kaydeden FKG İnşaat Genel Müdürü Sedat Al, bu kapsamda 2021'de temelleri atılan Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etap teslimlerine 20 Mayıs tarihi itibariyle başladıklarının bilgisini verdi. Konuya dair açıklamalar yapan Al, deprem güvenli konutların inşa edilmesi bilinciyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtterek bu nedenle de kentsel dönüşüme odaklanmış bulunduklarına dikkat çekti.

 Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nde 1. etap teslimleri başladı!

Al, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesinin bu kapsamda ortakları ile birlikte yürüttükleri büyük kapsamlı bir proje olduğun vurgu yaptı. Yeni etplara ilişkin de konuşan Al, "Bu projemizde ilk etap teslimleriyle birlikte tapuları da hemen veriyoruz. Öte yandan; projenin ikinci etabı bir yandan devam ediyor. 3’üncü ve 4’üncü etabın inşaatına da başlamış bulunuyoruz" diye kaydetti.

Al, Proje tamamlandığında toplam bin 20 riskli daire dönüşmüş ve 2 bin 400 daire ve ticari alan inşa edilmiş olacağını söyledi.

HİLAL HİLL BÜYÜKÇEKMECE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEDİ DETAYLARI

Toplam 5 bin 394 metrekare arsa üzerinde yükselen Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etap, beşer katlı 10 bloktan ve 110 daireden oluşuyorç. Ayrıca projede, 800 metrekarelik ticari alan bulunuyor.

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 2 salon, 5 oda 2 salon tipindeki 1. etap dairelerinin büyüklüğü ise 135 metrekare ila 270 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Yatay mimarinin güzel örneği ile Büyükçekmece’de inşa edilen proje, en yeni teknolojilere sahip, yaşanabilir, teraslı, ferah, balkonlu, bahçeli konutlarıyla dikkat çekiyor. 

Üst düzey yaşam olanakları bulunan proje marinaya, Beykent Üniversitesi’ne, alışveriş merkezlerine ve civardaki özel ile devlet hastanelerinin  yakınında konumlanıyor.

Hepsiburada'da karne heyecanı başladı: Karne hediyelerinde büyük fırsatı aman kaçırmayın! 

Topkapı29'da teslimler Temmuz'a çekildi! Dev projede erken teslim sürprizi! 

Gmail duyurdu: iOS ve Android telefonlara yepyeni özellik geldi


Geri Dön