13 / 05 / 2024

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 



Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan FKG İnşaat Genel Müdürü Sedat Al, "Ülkemizin genelinin kuvvetli deprem üreten bir kuşakta olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Bu nedenle şehrimizin yapılaşma sorunu bizi kentsel dönüşüme odaklanmaya ve riskli konutları sağlam ve sağlıklı yapılara dönüştürmeye yöneltti. Dönüşüm şehrimizin en temel ve öncelikli meselesidir" ifadelerini kullandı. 

Büyükçekmece bölgesinde Bahaş Holding ve Stta İnşaat ile beraber sürdürdükleri önemli kentsel dönüşüm projelerinin olduğunu aktaran Sedat Al, "Bu projeler arasında yer alan Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi, 80 bin metrekarelik alanda 10 etaptan oluşan büyük bir projedir. Bu projede 1. etabın teslimine kısa bir zaman kaldı" diye konuştu ve 5 bin 394 metrekarelik arsada inşa edilen projede ilk etap teslimlerine Mart sonunda başlayacaklarını söyledi. 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

İkinci etap inşaatı devam eden ve 3’üncü ile 4’üncü etabın inşaatına da start verilen Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandığında, toplam 80 bin metrekarelik alanda bin 20 riskli konut dönüşmüş, 2 bin 400 daire ve ticari alan yapılmış olacak.

Büyükçekmece’de yatay mimarinin güzel örneğini teşkil eden proje, üst düzey yaşam olanakları sunan en yeni teknolojilere sahip, yaşanabilir, ferah, balkonlu, teraslı, bahçeli  konutlarıyla ön plana çıkıyor. 

Okullar bölgesinde konumlanan Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi, marinaya, Beykent Üniversitesi’ne, civardaki özel ve devlet hastaneleri ile alışveriş merkezlerine yakın mesafede yükseliyor. 

Web: www.fkg.com.tr

Tel: 444 0 377

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

MSY Nefes'te yüzde 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla! Bu haftaya özel fırsatı kaçırmayın!

Özak GYO Maltepe projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!


Geri Dön