05 / 05 / 2024

Hilton'un yeni markası Denizen, İstanbul'a geliyor

Hilton'un yeni markası Denizen, İstanbul'a geliyor

Hilton markaları ailesine Denizen Hotels'i ekleyen Hilton Oteller Zinciri, "Denizen"in açılacağı ilk dünya şehirleri arasına İstanbul'u da aldı



Hilton markaları ailesine yeni global yaşam tarzı markası olan Denizen Hotels'i ekleyen Hilton Oteller Zinciri, "Denizen"in açılacağı ilk dünya şehirleri arasına Las Vegas, New York, Washington, Abu Dabi ve Londra ile birlikte İstanbul'u da aldı. Dünyadaki modern gezginlerin taleplerine cevap veren ve kelime olarak "dünya vatandaşı" anlamına gelen "Denizen", Hilton Grubu'nun yeni iddialı markası oldu. Denizen Hotels, Hilton oteller zincirinin lüks&yaşam tarzı markalarından oluşan portföyündeki Waldorf Astoria, Waldorf Astoria Collection ve Conrad Hotels&Resorts isimleri arasında yer alacak. Denizen Hotels, hem kurumsal konukları hem de tatil gezginlerini hedef alarak, konukların konaklama ve eğlence anlayışlarını yeniden tanımlıyor.
 
Ayrıcalıklı tasarım uygun fiyata
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hilton Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Christopher J. Nassetta, Denizen Hotels'i markalar portföyüne katmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: "Zorlu bir makro-ekonomik ortamda faaliyet göstermeye devam ederken, Denizen Hotels'i marka portföyüne ekleyerek uzun vadeli büyüme planlarımıza yatırım yapmaya devam ettiğimizi ortaya koyuyoruz. Pek çok kültür ve nesilden iş ve eğlenme amaçlı gezginleri kendine çekecek yaşam tarzı markası olan ve günümüzün duyarlılıklarına hitap edecek otantikliği bünyesinde barındıran Denizen Hotels, uygun fiyatlarına rağmen ayrıcalıklı tasarımı ve hizmetiyle öne çıkacak."
Hilton Oteller Zinciri Lüks&Yaşam Tarzı Markaları Küresel Başkanı Ross Klein ise "Bu yeni markayı en iyi otel deneyimlerini isteyen ve hak eden konuklarımıza saygımızı hem duygusal hem de işlevsel boyutta göstermek amacıyla yarattık. Ayrıca dünya denizcilerini otellerimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi.
Referans


Geri Dön