27 / 04 / 2024

HM, Nişantaşı'nda ofis kiraladı!

HM, Nişantaşı'nda ofis kiraladı!

HM Nişantaşı'nda ofisini BiZZ Gayrimenkul aracılığı ile kiraladı



138 ülkede 2000 adetten fazla mağazası bulunan H&M Nişantaşındaki ofisini BiZZ Gayrimenkul danışmanlığında kiraladı.
 
H&M tamamen Türkiye pazarına moda da heyecan dinamik getirecek ve kaliteyi yükseltecektir.
 
H&M Türkiye pazarına giren en büyük perakende yatırımcısıdır ve Türk pazarında bulunan yerli perakendecilerin cirosu kat kat fazla olan dünya pazarında trendleri yönlendiren başarılı lider perakende firmasıdır.
 
H&M Türkiye de BiZZ gayrimenkul ün danışmanlığında cadde mağazacılığına konsantre oluyor ve ayrıca  ilk mağazasını Forum AVM de sonbahar sezonuna yetişecektir.
 
H&M Türkiye moda trendlerini uzun süreden beri inceliyor ve dinamik pazarda büyük heyecan getiriyor.
 
Türkiye Pazarına lüks segmentte  giren markalar Cartier , Chanel , Hermes , Prada , Loui Vuitton , Zegna , Tiffany ,kendi flagship store larını açarak  lüks segment te oyunun kurallarını yönlendirmeye kaliteyi yükseltmeye yeni bir lüks segment pazarlaması çalışmaları ile Londra , New York  , Paris , Milona , Tokyo  daki Markalarında dikkatlerini Nişantaşı Abdi İpekçi ye çekiyorlar.Global Lüks markalar Bizz Gayrimenkul den Nişantaşı Abdi İpekçi de  mağaza danışmanlık hizmeti alıyorlar ve  bir global lüks marka devi için görüşmeleri BİZZ Gayrimenkul yönetiyor.
 
Türkiye ekonomisine lüks markalar yatırım yapmak için  BiZZ Gayrimenkul ile beraber Değerlendiriyorlar.
 
11 milyar USD girolu H&M titiz ve standartları yüksek bir gloabal markası sektöründe , en iyiler ile çalışmayı prensib ednimiş ve yerli başarılı olan Avrup ve USA lüks perakende sektöründe Danışmanlık hizmeti ile öne çıkan BiZZ Gayrimenkul den danışmanlık hizmeti alması  global markaların prataikte yerli marka ile ilerlemesi , lokal firmalar a da bir fikir verebilir.
---
-İSVEÇLİ MAĞAZA ZİNCİRİ H&M, NİŞANTAŞI´NDA OFİS KİRALADI
İsveç´in hızlı moda (fast fashion) markası H&M, Nişantaşı´nda 800 metrekarelik yönetim ofisi kiraladı.
        
BİZZ Gayrimenkul´den yapılan açıklamada, Hennes&Mauritz´in (H&M) Nişantaşı´ndaki ofisi, BİZZ Gayrimenkul danışmanlığında kiraladığı, ofiste H&M´nin Türkiye Genel Müdürlüğü´nün yer alacağı bildirildi.
        
Açıklamada, Türkiye´deki ilk mağazasını Forum İstanbul Alışveriş Merkezi´nde açacak olan H&M´nin dünyada 138 ülkede 2 binden fazla mağazasının bulunduğu kaydedildi.
AA

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

İsveçli H&M Türkiye´ye ilk adımı attı

İsveç´in hızlı moda (fast fashion) markası H&M, Türkiye´ye ilk adımını atarak Nişantaşı´nda 800 metrekarelik yönetim ofisi kiraladı. BİZZ Gayrimenkul´den yapılan açıklamada, Hennes&Mauritz´in (H&M) Nişantaşı´ndaki ofisi, BİZZ Gayrimenkul danışmanlığında kiraladığı, ofiste H&M´nin Türkiye Genel Müdürlüğü´nün yer alacağı bildirildi. Açıklamada, Türkiye´deki ilk mağazasını Forum İstanbul Alışveriş Merkezi´nde açacak olan H&M´nin dünyada 138 ülkede 2 binden fazla mağazasının bulunduğu kaydedildi.
Türkiye


H&M, Nişantaşı'nda yönetim ofisi kiraladı

İsveç´in hızlı moda markası H&M, Nişantaşı´nda 800 metrekarelik yönetim ofisi kiraladı. BİZZ Gayrimenkul´den yapılan açıklamada, Hennes&Mauritz´in (H&M) Nişantaşı´ndaki ofisi, BİZZ Gayrimenkul danışmanlığında kiraladığı, ofiste H&M´nin Türkiye Genel Müdürlüğü´nün yer alacağı belirtildi.
Türkiye´ye gelişi yılan hikâyesine dönen H&M ilk mağazasını kasım ayında Bayrampaşa´daki Forum İstanbul´da açacak. H&M´in Stockholm´daki merkezinden yapılan resmi açıklamada, "Türkiye´deki ilk mağazamız Forum İstanbul´da Kasım 2010´da faaliyete geçecek" denildi. H&M´in uzun zamandır Türkiye´ye geleceği ancak mağaza açmak için uygun yer bulamadığı konuşuluyordu. Hatta İstinye Park Alışveriş Merkezi ilk açıldığında bir mağazasını H&M için boş bırakmıştı. Türkiye´ye gelişini yaklaşık beş yıldır erteleyen kuruluşun bu yıl nihayet ilk mağazasını açacağı belirtilmişti. H&M´in bugüne kadar gelmeme gerekçesi olarak da uygun metrekarelerde yer bulamaması gösteriliyordu. Dünyada en çok tercih edilen markalardan biri olan H&M daha çok yüksek metrekarelerde faaliyet gösteriyor. H&M uygun fiyatlarıyla biliniyor.
Radikal


H&M yönetim ofisi için Nişantaşı'nı seçti

İsveç'İn hızlı moda (fast fashion) markası Hennes&Mauritz (H&M), Nişantaşı'nda 800 metrekarelik yönetim ofisi kiraladı. H&M, Nişantaşı'ndaki ofisi, BİZZ Gayrimenkul danışmanlığında kiralarken, ofiste H&M'nin Türkiye Genel Müdürlüğü yer alacak. Türkiye'deki ilk mağazasını Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde açacak olan H&M'nin dünyada 138 ülkede 2 binden fazla mağazasının bulunuyor.
Akşam


Geri Dön