07 / 05 / 2024

HONOR 70, kulaklık hediyesi ve 3 taksitli kampanya fırsatıyla Vatan'da satışta! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

HONOR 70, kulaklık hediyesi ve 3 taksitli kampanya fırsatıyla Vatan'da satışta! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Fotoğraf özellikleri ve vlog çekimleri için Solo Cut gibi yeni kamera teknolojilerine sahip olan HONOR 70, Vatan Bilgisayar'a özel kampanya fiyatı ve Earbuds X3 Lite hediyesi ile satışa sunuldu. 



Küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR’un etkileyici üçlü kamera dizilimi ve şık tasarıma sahip olan yeni akıllı telefon modeli HONOR 70, cazip kampanya fiyatı ile Earbuds X3 Lite Bundle paketi ile seçili Vatan Bilgisayar mağazalarında kampanyalı fiyatı ile satışa sunuldu. 1 - 12 Aralık tarihleri arasında HONOR 70’i ilgili Vatan mağazalarından alan tüketiciler 12.999 lira ve 3 taksit kampanya fiyatının yanı sıra Earbuds X3 Lite kulaklığa da ücretsiz sahip olabilecek.

HONOR 70, kulaklık hediyesi ve 3 taksitli kampanya fırsatıyla Vatan da satışta! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

MÜKEMMEL FOTOĞRAFLAR İÇİN TASARLANDI!

Sony’nin IMX800 sensörününü ilk kez kullanan HONOR 70, özellikle gece çekimlerinde, daha parlak ve ayrıntılı fotoğraflar  için daha fazla ışık yakalayabiliyor. HONOR 70 ayrıca Makro Kamera olarak da kullanılabilen 50MP 122° Ultra Geniş kamera ve 2 MP derinlik kamerasıyla kullanıcılara mükemmel kareler yakalamalarını sağlıyor.

HONOR 70 Serisi, yapay zeka ve HONOR'un tescilli görüntüleme çözümü HONOR Image Engine tarafından desteklenen, tutarlı yüksek çözünürlüklü görüntüler ile çekimler sunan sektör lideri Hesaplamalı Fotoğrafçılık özelliği ile satışa sunuluyor. Telefon ayrıca sektörde bir ilk olan Solo Cut modu özelliği ile kullanıcıların aynı anda iki farklı video kaydedebilmesini sağlıyor.


Geri Dön