03 / 05 / 2024

Honor Pad X9 sahnede: İşte yeni tablet modelinin göz alıcı özellikleri ve inanılmaz fiyatı! Bu fiyata tablet kalmadı!

Honor Pad X9 sahnede: İşte yeni tablet modelinin göz alıcı özellikleri ve inanılmaz fiyatı! Bu fiyata tablet kalmadı!

Teknoloji dünyasının öncü isimlerinden Honor, en yeni tablet modeli Pad X9'un özelliklerini açıkladı. Hepsiburada'da kısa sürede en çok satan tabletler arasına giren Pad X9, eğlence ve kullanım deneyimini bir adım öteye taşıyor.



Honor'un tablet serisinin yeni üyesi Pad X9, geniş bir kitleyi hedef alarak her yaşa ve ilgi alanına hitap ediyor. Özellikle eğlence odaklı olarak tasarlanan bu tablet, dikkat çekici özellikleri ile kullanıcılarına sınırsız bir deneyim sunuyor.

Tabletin en göze çarpan özelliklerinden biri, etkileyici 11,5 inç Honor FullView ekranı. Bu ekran, 2000x1200 piksel çözünürlüğü ile 1,07 milyar rengi içinde barındırarak içerik izleme deneyimini maksimuma taşıyor. Ayrıca, yüzde 86'lık olağanüstü ekran-gövde oranı sayesinde eğlence tabletlerinin standartlarını yeniden tanımlıyor.

Pad X9'un eğlence deneyimini bir üst seviyeye taşıyan bir diğer özellik ise 6 hoparlör sistemine sahip olması. Kullanıcıları atmosferin içine çeken olağanüstü ses kalitesi sayesinde tablet, içeriklerin ses dünyasını zenginleştiriyor. Derin bas sistemine sahip alt hoparlör, sesin mekansal dağılımını iyileştirerek izleme deneyimini daha da etkileyici hale getiriyor.

Depolama ve performans konusunda da Pad X9 oldukça iddialı. 4GB belleği ve geniş 128GB depolama alanı ile kullanıcılarına geniş bir multimedya koleksiyonu oluşturma imkanı sunuyor. Bu, 26,880 adet resim, 10,752 şarkı veya 430 HD videoyu hafızasında saklama kapasitesine denk geliyor. Aynı zamanda, uzun pil ömrü ile gün boyu kesintisiz eğlence sunan Pad X9, 13 saate kadar video akışı ve 12 saate kadar müzik dinleme desteği ile kullanıcılarını memnun ediyor.

Taşıması kolay ve şık bir tasarıma sahip olan Pad X9, 6.9 mm kalınlığı ve 495 gram ağırlığı ile her an her yerde rahatlıkla taşınabiliyor. Üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunan en yeni Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 ile birleşen Pad X9, son teknoloji işletim sistemi ile kullanıcıların daha akıllı bir deneyim yaşamasını sağlıyor.

Honor Pad X9, sınırsız eğlenceyi yüksek çözünürlüklü ekranı, etkileyici ses deneyimi, geniş depolama alanı ve uzun pil ömrü gibi özellikleriyle kullanıcılarına sunuyor. Tek bir tablet üzerinde eğlence ve işlevselliği bir araya getiren Pad X9, farklı yaş gruplarından ve ilgi alanlarından insanların beğenisini kazanmaya aday görünüyor.

HONOR PAD X9 18 AĞUSTOS 2023 FİYAT LİSTESİ!

1 - Honor Pad X9 4GB 128GB WiFi 11.5'' Uzay Gri Tablet Fiyatı: 5.499,00 TL
953 TL x 6 aya varan Taksitle

Not: 29 Ağustos 2023 tarihinde stoklarda olacaktır.
Ürün farklı bir fiyattan satışa sunulabilir. Eğer ürün daha yüksek bir fiyattan satışa sunulursa, ön sipariş veren müşteriden fiyat farkı alınmaz, ayrıca teslimatta öncelik sağlanır. Ürün daha düşük bir fiyattan satışa sunulursa, aradaki fark teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde ön sipariş veren müşteriye ödenir.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Ağustos 2023 saat 19.13'te yazıldı. An itibariyle dolar 27 lira 9 kuruş, euro 29 lira 47 kuruş, altının gramı ise bin 715 lira 22 kuruş değerindedir.

Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!
iPhone 15 modellerinin yeni görselleri sızdırıldı
Akıllı saatte böylesi görülmedi: Apple Watch X geliyor!

Geri Dön