08 / 05 / 2024

Hoover Hoce4T618EX Kombi No Frost Buzdolabı fiyatı ne kadar? 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

Hoover Hoce4T618EX Kombi No Frost Buzdolabı fiyatı ne kadar? 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

Hoover Hoce4T618EX Kombi No Frost Buzdolabı, yiyeceklerin ilk günkü gibi taze ve sağlıklı kalmasını sağlar. Sahip olduğu teknolojiler sayesinde küf ve bakteri oluşumuna geçit vermez. Hoce4T618EX Kombi Buzdolabı, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...



Daima Taze Meyve ve Sebzeler
Cool Space Plus, nem kontrolü sayesinde meyve ve sebzeleri her zaman taze tutar . Mükemmel koruma için kaydırıcı hareket ettirilerek nem seviyesi ayarlanır.

Hoover Hoce4T618EX Kombi No Frost Buzdolabı fiyatı ne kadar? 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

Küf Önleyici Hijyen Contası
Kapı contalarında hem buzdolabında hem de dondurucuda küf oluşumunu önleyen özel bir işlemdir.

Total No Frost Air Care
Hoover Hoce4T618EX Kombi Buzdolabının içindeki sütunun yan çıkışlarından gelen ve doğrudan gıdalara çarpmayan hafif bir hava akışı ile her rafta eşit sıcaklık ve nemi sağlayarak besinleri ilk günkü gibi taze ve sağlıklı tutar.

Yiyecekler Besin Değerini Kaybetmez
Super Cooling sayesinde, yeni yiyecekler buzdolabına yerleştirleceği zaman, istenmeyen ısı kayıpları sebebiyle besinlerin vitaminlerini kaybetmeleri önlenir. Koruyucu Super Cooling fonksiyonu, normalden daha kısa sürede soğutma yapar, yiyeceklerin taze kalmasını, lezzetlerin ve besin değerlerini kaybetmeden uzun süre dayanmalarını sağlar.

Mutfak Düzenine Uyum Sağlar
Hoover Hoce4T618EX Kombi No Frost Buzdolabı, yönü değiştirilebilir kapısı sayesinde herhangi bir mutfağa kolayca kurulabilir. Kullanıcısına mutfak düzeni oluşturma konusunda özgürlük tanır.

Buzlanma ve Bakteri Yok
Total No Frost teknolojisi ile dondurucununu buzunu çözmek gerekmez. Dondurucuda buzlanma oluşumunu önler ve ayrıca küf ve bakteri çoğalmasını %94'e kadar engeller.

Hoover Hoce4T618EX Kombi No Frost Buzdolabı kaç litre, yıllık enerji tüketimi ne kadar?


Geri Dön