01 / 05 / 2024

Huawei MateBook 16S'de kaçırılmayacak bir indirim daha! İşte yeni fiyatı

Huawei MateBook 16S'de kaçırılmayacak bir indirim daha! İşte yeni fiyatı

Rakiplerine fark atmaya devam eden Huawei MateBook 16s için yeni indirim kampanyası kapıda. Geçtiğimiz günlerde sizinle incelemesini paylaştığımız Huawei MateBook 16s için yeni bir indirim fırsatı daha geliyor.



Huawei MateBook 16S de kaçırılmayacak bir indirim daha... Bu indirimi kaçıran çok üzülecek. 

Normalde resmi satış fiyatı 26.999 TL olan 12. nesil Core i7 işlemcili modelin fiyatı 24.099 TL‘ye indirildi.

Huawei’in Core i9 işlemcili versiyonu da bulunan bilgisayar Windows 11 Home yüklü halde sunuluyor. Ürünün ekran tarafına bakıldığında modelde 2.5K çözünürlüklü 16 inç dokunmatik ekran ile bizleri karşılıyor.

Ayrıca 300 nitlik parlaklığa ulaşabilen bu ekranın kontrast değeri ise 1.500:1. Intel Evo sertifikasına da sahip olan modelin depolama kapasitesi ise 1 TB olması önemli detaylar arasında. Huawei MateBook 16s uzay grisi renk seçeneğiyle gelen bilgisayarda Intel Iris Xe grafik birimi kullanılıyor olması da göze çarpan diğer unsurlardan. Tüm bunların yanısıra bilgisayarın bağlantı noktalarına bakıldığında cihazda USB-A, 2 adet USB-C, bir adet HDMI ve 3.5 mm kulaklık girişi entegre edilmiş.
Ürünün piyasadaki diğer MateBook modellerinde olduğu gibi Huawei MateBook 16s modelinin güç tuşunda da parmak izi sensörü ile dijital güvenliğiniz üst düzeyde tutuluyor.Bu sayede kullanıcılar bu parmak izi sensörüyle bilgisayarlarının kilitlerini kolaylıkla açabilir. 

Huawei MateBook 16S de kaçırılmayacak bir indirim daha! İşte yeni fiyatı


Geri Dön