16 / 05 / 2024

Huawei MateBook 16S'de kaçırılmayacak bir indirim daha! İşte yeni fiyatı

Huawei MateBook 16S'de kaçırılmayacak bir indirim daha! İşte yeni fiyatı

Rakiplerine fark atmaya devam eden Huawei MateBook 16s için yeni indirim kampanyası kapıda. Geçtiğimiz günlerde sizinle incelemesini paylaştığımız Huawei MateBook 16s için yeni bir indirim fırsatı daha geliyor.



Huawei MateBook 16s’te bununla birlikte Full HD çözünürlüklü web kamerası da yer almakla beraber kullanıcılar bu kamerayla kaliteli görüntülü görüntüler gerçekleştirilebiliyorlar. 

Huawei MateBook 16s’in Core i9 işlemcili modeli dünyanın ilk 12. Nesil Intel Core i9 işlemcili ve Intel Evo sertifikalı dizüstü bilgisayarı olduğunu unutmayalım.

Ayrıca Huawei MateBook 16s, Super Device özelliğiyle dikkat çekiyor Bilgisayarda Super Device özelliği de bulunuyor. Super Device, cihazlar arası deneyimi kolaylaştırıyor ve çeşitli akıllı cihazların tek bir uyumlu birim olarak işlev görmesini sağlıyor. Huawei MateBook 16s’in büyük ekranında 3 adede kadar mobil uygulama açmak da mümkün. Bilgisayar telefonla hızlıca bağlantı kurup kullanıcıların telefonlarındaki içeriklere bilgisayar üzerinden ulaşmasına imkan tanıyor. 

Ayrıntılı bilgi için tıklayın: http://www.huawei.com/tr/

Editör notu: Bu haber 22 Eylül 2022'de saat 07.52'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 34 kuruş, euro 18 lira 06 kuruş, altının gramı ise 986 lira 61 kuruş değerindedir.

Rekor geliyor... Altın kahini İslam Memiş altın için yeni rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak

Emekli promosyonunda müjde beklenen Vakıfbank az önce promosyon miktarını yine açıkladı

Ayçiçek yağında şok indirim! Çağrı Market müjdeyi verdi! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi..


Geri Dön