15 / 05 / 2024

Huawei Nova 11 serisinin çok gizli korunan tanıtım tarihi ortaya çıktı!

Huawei Nova 11 serisinin çok gizli korunan tanıtım tarihi ortaya çıktı!

Huawei, akıllı telefon pazarında önemli bir yere sahip olan ve son zamanlarda başarılı modeller sunan bir şirkettir. Bu şirket, daha önce amiral gemisi P60 serisini piyasaya sürmüştü ve şimdi de orta segmentteki Nova 11 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 



Paylaşılan görsellerde Nova 11 serisinin düz kenarlara ve ince çerçevelere sahip olduğunu görüyoruz. Yüksek ekran gövde oranına sahip olan modelde ekranın ortasında selfie kamerası için bir delik bulunuyor. Ses ve güç düğmeleri telefonun sağ tarafında yer alırken, telefonun alt kısmında birincil stereo hoparlör, USB Type-C bağlantı noktası, mikrofon ve SIM kart tepsisi bulunuyor. Üst kısımda ikinci bir mikrofon ve hoparlör yer alıyor.

Daha önce çıkan haberlere göre Huawei Nova 11, Pro modelinde 108 Megapiksel, standart versiyonda ise 50 Megapiksellik bir kameraya sahip olacak. Yeni telefonun ayrıca uydu iletişim teknolojisine sahip ilk orta segment akıllı telefon olması bekleniyor.

Huawei, Nova 11 serisinin resmi lansman tarihini henüz doğrulamamış olsa da akıllı telefon hakkında ilerleyen günlerde daha fazla bilgiye ulaşacağımızı düşünüyoruz. Şirketin Nova 11 serisini ve yeni teknolojilerini düzenlenecek bir lansman ile tanıtması bekleniyor.

P60 serisinin ardından tanıtılacak Nova 11 serisi ile birlikte Huawei, akıllı telefon pazarındaki iddiasını ortaya koyuyor. Huawei, orta segmentteki rakiplerine karşı daha iddialı bir pozisyon alarak, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmeyi hedefliyor. Nova 11 serisi, Huawei'nin teknolojik yenilikleri ve kullanıcılara sunduğu özellikler ile birlikte daha geniş bir kitle tarafından benimsenmesine yardımcı olabilir.

108 MP kameralı Huawei nova 10 SE'e MediaMarkt'tan Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!
Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! Carrefoursa, Migros, A101 ve BİM'den sonra şimdi orada!
BİM'den Samsung Galaxy S22'ye akılalmaz indirim! Telefonunu yenilemek isteyen koşsun! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

Geri Dön