03 / 05 / 2024

Hurda fiyatları haftayı indirimle kapattı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Nisan 2023 hurda fiyatları

Hurda fiyatları haftayı indirimle kapattı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Nisan 2023 hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına bu hafta 3 TL indirim geldi. Haftayı indirimle kapatan hurdanın güncel fiyatları araştırılıyor. Hurda fiyatları ne kadar? 2023 hurda fiyatları kaç lira? 7 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri tarafından merak ediliyor. Hurdalar içerisinde en çok bakır de mir hurda fiyatları araştırılıyor. Bu hafta için bakır fiyatlarını gerilemesiyle bakır hurda fiyatları da dütü. Öte yandan demir fiyatlarına gelen indirim haberleri bakır demir fiyatlarını da etkiledi.

BAKIR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Shanghai'de bakır, kontrat makro ekonomik baskı nedeniyle haftalık kayba hazırlanıyor. Bakır fiyatları, ABD'de tarım dışı istihdam raporu öncesinde sakin işlemlerde yükseldi, Fakat kontrat makro ekonomik baskı altında haftalık olarak hafif bir düşüşe hazırlanıyor.

Bakır fiyatları, zayıf ABD ekonomik verilerinin durgunluk korkularını yükseltmesinin ardından Çarşamba günü iki haftanın en düşük seviyesine düştü.

Bu gelişmeler yurt içi piyasalarda hurda fiyatlarını da yakından etkiliyor. Hurda fiyatları bu hafta geriledi. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 7 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.


 


Geri Dön