09 / 05 / 2024

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?



Görevleri

İbrahim Ekşi aynı zamanda ailesiyle beraber kurdukları Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın Başkan Vekilliği'ni  idame etmektedir. Vakıf bugüne kadar Eğitim, Sağlık, Kültür ve Spor sahasında birçok eseri vatandaşın hizmetine sunmuştur ve sunmaya devam etmektedir.

İbrahim Ekşi ; GYODER ve ULİ ( Urban Land Insitute) İcra Kurulu Üyeliği, DUNYEV ( Dünya Yetimler Vakfı ) Yön. Kurulu Üyeliği, Ekşioğlu Vakfı Meclis Üyesi, DTİK (Dünya Türk İş Konseyi) üyeliği ,  TURKUVİD (Türk Kuveyt İş Çevreleri Derneği) Kurucu Başkanlığı, DEİK Türk-Kuveyt İş Konseyi Başkanı ve Türk-Yemen ile Türk Suudi Arabistan İş Konseyleri Bşk. Yrd. görevlerini yürütmektedir. Ayrıca Recep Tayyip Erdoğam Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu üyeliği.

Olduğu sektörlerde ve sosyal mesuliyet projelerinde ulusal ve uluslar arası oturumlarda konuşmacı ve moderatörlük vazifeleri yapmaktadır.Bunların yanı sıra yine türlü dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarında üyelik ve yöneticilik vazifeleri almıştır.


Geri Dön