18 / 07 / 2024

İçişleri Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

İçişleri Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

İçişleri Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Göç İdaresi Başkanlığı Merkez Teşkilatına memur alımı gerçekleştirileceği paylaşıldı. Başvuralar nisan ve mayıs aylarında öğrenildi. İşte detaylar...




BAKANLIK MEMUR ALIMI ŞARTLARI NELER?

İçişleri Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Göç İdaresi Başkanlığına Merkez Teşkilatı memur alımı başvuru koşulları ise şu şekilde:

  • İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığına Merkez Teşkilatı memur alımı başvuru yapacak olan adayların 01 Ocak 2023 tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olması gerekiyor. 01 Ocak 1988 tarihi ve daha sonra doğmuş olan adaylar başvurabilecek.

  • Söz konusu kadroya başvuru yapacak adayların 2021 yılı ya da 2022 yılında gerçekleştirilen KPSS’nin KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP29, KPSSP30, KPSSP31, KPSSP32, KPSSP36, KPSSP41 puan türlerinin en az birinden 70 (yetmiş) ve üzeri puan almış olması gerekiyor.

 İçişleri Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

  • İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı bünyesinde açılan Göç Uzman Yardımcısı kadrosu kapsamında başvuracak kişilerin Türk vatandaşı olması gerekiyor.

  • Bunun yanı sıra, kamu haklarından herhangi bir nedenle mahrum olmaması ve görevini yapmasına engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmaması aranan temel şartlar arasında yer alıyor. Aynı zamanda, başvuru yapacak kişilerin yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınması gerekiyor.

  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış ya da askerlik ile ilgisi olmaması aranan koşullar arasında yer alıyor.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Otopark ücretlerinde akıllara durgunluk veren detay! Ceza yemek daha ucuza geliyor!

Bağ-Kur’lular dikkat! Bakan Kirişçi’den prim eşitlemesine ilişkin önemli açıklama! Hayaller gerçek oluyor!

Ünlü analist İslam Memiş: ‘Altında Kapalıçarşı, banka ve ekran üçgeni var. Vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor’


Geri Dön