02 / 05 / 2024

İFM Ziraat Kuleleri'nin değeri ne kadar? 

İFM Ziraat Kuleleri'nin değeri ne kadar? 

Ziraat GYO tarafından İFM Ziraat Kuleleri'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki İFM Ziraat Kuleleri'nin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...



Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Finans Merkezi Ziraat Kuleleri değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

İFM Ziraat Kuleleri 1. ve 2. köprü bağlantı yolları ve kavşaklara olan yakınlığıyla ön plana çıkıyor. İFM Ziraat Kuleleri'ne ulaşım O4 Çamlıca Bağlantı Yolu üzerinden Finans Merkezi'ne doğru dönülerek sağlanıyor. Begonya Sokak cepheli olan gayrimenkulün bulunduğu bölgede yapılaşma yüksek yoğunlukta. İFM Ziraat Kuleleri'nin çevresinde Metropol İstanbul, Nidakule, Varyap Meridian, Bulvar216, Watergarden, Uphill Court, Kent Plus, Ağaoğlu My World gibi projeler ile Ataşehir Belediyesi, Ülker Sports Arena gibi önemli yapılar bulunuyor. 

İFM Ziraat Kuleleri nin değeri ne kadar? 

İFM Ziraat Kuleleri İstanbul Çevreyolu'na 3.5 kilometre, 15 Temmuz Şehirler Köprüsü'ne 4.5 kilometre ve Avrasya Tüneline 4 kilometre mesafede konumlanıyor. 

İFM Ziraat Kuleleri'nin KDV hariç piyasa değeri 3 milyon 450 bin 57 TL, KDV dahil değeri ise 4 miylon 71 bin 67 TL olarak belirlendi. 

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması:     
Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (g) bendi uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan İstanbul Finans Merkezi Ziraat Kuleleri'ne ilişkin Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2021 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Dosya için tıklayın

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön