24 / 05 / 2024

İhtiyaç sahipleri bu destek size ilaç gibi gelecek!

İhtiyaç sahipleri bu destek size ilaç gibi gelecek!

İhtiyaç sahibi vatandaşlar için devlet destek paketleri devam ediyor. Kaymakamlıkların yanı sıra e devlet üzerinden yapılan başvuru ile bu yardımlardan sizde faydalanabilirsiniz. İşte o yardımın detayları.



 İhtiyaç sahipleri bu destek size ilaç gibi gelecek!

KİMLERE KİRA YARDIMI YAPILIR?

5543 Sayılı İskân Kanunu kapsamında hak sahibi olan ailelere kira yardımı yapılır. Bunun yanı sıra iskan kapsamında olan yerlerde oturanlara kira yardımı yapılır. Evleri yıkılma riskinde olanlara kira yardımı yapılır. Evleri 5543 Sayılı Kanun gereğince tahliye edilir. Bu süreçte evleri boşaltılan kişiler kira yardımı alabilir.

DESTEK PAKETİ BUNUNLA BİTMİYOR

Bunun yanında ülkemizde temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan, muhtaçlık sınırının altında yaşamaya çalışan vatandaşlar; kaymakamlık kira yardımına başvurarak, başvuruları kabul edildiği takdirde kira yardımı alabilecekler.Vatandaşlar; sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarından da hane kayıt formu doldurmak şartıyla kira yardımı dışında da gıda ve erzak yardımı, kömür ve odun yardımı, giysi yardımı, elektrik yardımı vb. diğer sosyal yardımlara da başvuru yapabilirler.


Kadınlara devletten bir destek! 4 bin 125 liraya kadar veriliyor

1250 TL'lik devlet desteğine zam gelecek mi? Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara yattı mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön