05 / 07 / 2024

İhtiyacı olan hemen başvursun!  Hesaba hemen yatıyor! Tam 1.000 TL veriyorlar!

İhtiyacı olan hemen başvursun!  Hesaba hemen yatıyor! Tam 1.000 TL veriyorlar!

Zor durumdaki dar gelirli vatandaşlara hem devlet hem de yerel belediyeler çeşitli başlıklar altında maddi destek  sağlıyor. Para sıkıntısı yaşayan ya da halihazırda hiç geliri bulunmayan aileler için bir destek paketi daha geldi. Peki kimler başvurabilir? Hangi şartlar aranıyor? Ayrıntılar haberde…



İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yardım paketi ise kış aylarında sıkıntı yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşları çok mutlu edecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, maddi zorluk yaşayan ailelere “Kara Kış Desteği” adı altında maddi yardımda bulunuyor.

TAM 76 BİN AİLE YARARLANACAK.

Buna göre, kış aylarında maddi sıkıntı ve zorluk yaşayan vatandaşların yaşam şartlarının iyileştirilmesi amacıyla yapılan yardımdan binlerce aile faydalanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladığı Kara Kış Desteği yardım paketi ile tam 76 bin 400 aileye maddi destek sağlamaya başladı.

İhtiyacı olan hemen başvursun!  Hesaba hemen yatıyor! Tam 1.000 TL veriyorlar!

BAŞVURANA 1.000 TL HEMEN YATIYOR

Belediye bu yeni yardım paketi kapsamında başvuran her aileye, şartları yerine getirmeleri halinde 1000 TL hesaplarına yatıracak.

İhtiyacı olan ailelerin bütçesini rahatlatmak amacıyla yapılan Kara Kış Yardımı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından da bizzat duyuruldu.  Hane bazlı olarak yapılacak İBB’nin yardımı bununla sınırlı değil. İBB ayrıca, Aile Destek Paketi, Eğitim Destek Paketi, Sosyal Destek Kartı (İstanbulkart), Tersine Göç Desteği, Eşya Desteği, Halk Ekmek Desteği, İstanbul Halk Süt Desteği, Askıda Fatura, Anne Bebek Destek Paketi, Tablet Desteği, Yeni Doğan Desteği Paketi gibi pek çok yardım paketini de ihtiyacı olan ailelere ayrım gözetmeksizin sağlıyor.

KKM yine atağa kalktı! Bir haftada 21 milyar lira arttı!

Carrefoursa’da balıkta olay indirim! levrek 89 lira! 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Korkunç gerçeği o isim çıkardı! Faturasını ödeyemeyen sayısı yüzde 4 bin arttı! Vatandaş karanlıkta oturuyor!

Elektriği, doğal gazı kesik ev kalmayacak!  İhtiyacı olan hemen başvursun! Tam 2.500 TL hemen hesabınıza yatıyor!


Geri Dön