26 / 05 / 2024

IKEA, Samantha Cameron'ın mütevazılık şovuna malzeme oldu!

IKEA, Samantha Cameron'ın mütevazılık şovuna malzeme oldu!

İngilterede resmi konutlarını 64 bin sterline yeniledikleri ortaya çıkan Başbakan David Cameron ve ailesi, mutevazılıklarını kanıtlamak için kolları sıvadı



Skandalın patlamasından birkaç gün sonra lüks giyimi ve modaya tutkusuyla tanınan first lady Samantha Cameron (40) uygun fiyatlarıyla tanınan mobilya mağazası IKEAda görüntülendi. Samantha Cameron IKEAdan 241.7 Sterlinlik (700 TL) alışveriş yaptı. İki el arabası eşyayı arabaya kadar yardım kabul etmeden götüren first ladynin ekonomik alışverişi, lüks harcamalarını unutturma çabası olarak yorumlandı. IKEA yetkilileri, first-ladynin çiçek, kilim, kahvaltılık kase, raf, çerçeve, çekmece gibi genellikle saklama amaçlı ve dekoratif ürünler aldığını açıkladı.

Başbakan David Cameronın göreve gelmesinin ardından resmi konutu için yaptırdığı 64 bin sterlinlik (185 bin TL) tadilat, geçen hafta parlamentonun ve kamuoyunun gündemine gelmiş, büyük tepki çekmişti. Evde çalışan mimarlar ise, Downing Street 10 numaradaki konuttaki yeniliklerin first ladynin isteği üzerine yapıldığını rapor etmişti.

Milliyet


Geri Dön