13 / 05 / 2024

İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL'lik kredi Ziraat Bankası'ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?

İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL'lik kredi Ziraat Bankası'ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?

İkinci el araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan 400 bin TL’lik kredi fırsatı geldi.  Banka, gün geçtikçe artan araç fiyatlarında araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel destek sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu kredi fırsatını mutlaka değerlendirmeli, işte detaylar…



 İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL lik kredi Ziraat Bankası ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?

İkinci el taşıt kredisinin detayları 

Ziraat Bankası, sıfır araç taşıt kredisinin yanı sıra ikinci el taşıt kredisi de sunmaktadır. İkinci el aracın yaşı en az 5 yıl şartı olarak belirlenmiştir. En az 5 yıl yaşı olan araç alınmak istendiğinde yüzde 1,65 faiz oranı ve 48 ay vade süresiyle ödenebilecektir.

Ziraat Bankası müşterileri bu krediden başvurarak yararlanabilecek. Başvuru sürecinde başvuru formu sunulacak olup bunun doldurulması gerekmektedir. Ayrıca gelir belgesi de istenecektir ve banka yetkililerine bu belge gösterilecektir. Şartlara uygun kişiler değerlendirildikten sonra bu krediden yararlanmaya başlayacaktır.

Ziraat Bankası'ndan bayram müjdesi: 250 TL Bankkart Lira hediye! Son 5 gün kaldı! 

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya geldi

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön