16 / 05 / 2024

İkinci Thodex vakası! Yetkililer Kaçtı!

İkinci Thodex vakası! Yetkililer Kaçtı!

Türkiye'de hizmet veren ancak yabancı sermayeli bitcoin borsası Humex, kullanıcılarına para çekme işlemlerini kapattı. İddialara göre borsa kurucuları 20 milyon dolarlık varlık ile kaçtı.



Söylenenlere göre, Humex'in kripto para birimi HMC token'in yüksek getiri sağlayacağı yönünde vaatlerde bulunuldu. HMC'nin fiyatının 0,10 dolardan 5.000 dolara tırnanacağını ifade eden borsa yetkilileiri yatırımcılardan 2024'e kadar sabretmelerini istedi.

İkinci Thodex vakası! Yetkililer Kaçtı!

900 milyon adet HMC'nin ücretsiz dağıtılacağı söylentileri de yatırımcıların iştahını kabarttı. 

Editörün Notu: Bu haber 2 Haziran 2022, saat 21.49'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 47 kuruş, euro 17 lira 68 kuruş, altının gramı ise 989 lira 08 kuruş değerindedir.

İşte hükümetin yüksek kira ücretlerini düşürecek yeni stratejisi!

Doların geleceği hakkında ipuçları!

Asgari ücrete ara zamla ilgili sıcak gelişme! AK Parti'den açıklama geldi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön