03 / 05 / 2024

İlk seri üretim hibrit motorlu BMW M otomobili BMW XM yollara çıkmaya hazır!

İlk seri üretim hibrit motorlu BMW M otomobili BMW XM yollara çıkmaya hazır!

BMW XM, otomotiv endüstrisindeki dengeleri değiştiriyor.



İlk seri üretim hibrit motorlu BMW M otomobili BMW XM yollara çıkmaya hazır!

Sürücü Odaklı, Lüks ve İddialı Kabin

Üç boyutlu prizma yapısına ve göz alıcı aydınlatmaya sahip tavan döşemesi BMW XM'in içindeki atmosferi tamamen farklı bir noktaya taşıyor. Yeni Vintage Deri ile kaplı gösterge ve kapı panelleri için dört farklı donanım çeşidi sunuluyor.

BMW XM, M modellerine özgü BMW Kavisli Ekran (Curved Screen) ile vites değiştirme ışığı dahil tüm sürüşle ilgili detayları 12.3 inç boyutundaki yeni grafiklere sahip gösterge ekranıyla sürücüsüne yansıtıyor. Araç kurulumu ve lastik durumu gibi M otomobillerine özel widgetlar ise 14.9 inç büyüklüğündeki multimedya ekrandan görülüyor.

BMW XM, BMW Operating System 8 ile birlikte geliyor. M otomobillerine özgü bilgilerin de yer aldığı Head-Up Display, BMW Personal Asistant ve BMW Curved Screen bu sistemin çatısı altında buluşuyor. Ayrıca bu sistem Apple CarPlay ve Android Auto destekliyor.

BMW XM'de tavana monte edilmiş hoparlörlere sahip Bowers&Wilkins ses sistemi otomobilin iç mekan tasarımını bir üst düzeye taşırken; BMW Group'un film müziği bestecisi Hans Zimmer'in M HYBRID sürüşü için özel olarak geliştirdiği BMW IconicSounds Electric ile BMW XM'in sürüş keyfi daha da artırıyor.

Performanslı ve Konforlu Sürüşe İmkan Tanıyan Yeni Şasi

BMW XM kabininde sunduğu benzersiz konfor ve üstün sürüş keyfini M'e özel geliştirilmiş altyapısından alıyor. Otomobilin bulunduğu segment ötesinde bir tecrübe sunan bu teknoloji sürücülerin M Setup menüsünü kullanarak kendi sürüş karakterine göre ayar yapmasına da imkan tanıyor.

Şehir içi kullanımdan engebeli arazi yollarına, otoyol sürüşünden ağır zeminde maksimum hareket kabiliyetine ve daha farklı şartlarda M dinamizmini sunan bu gelişmiş sistem aktarma organlarıyla son derece güvenli biçimde çalışarak en üst düzeyde yol tutuş kabiliyeti oluşturuyor.

 


Geri Dön