15 / 05 / 2024

ING Bank ile 0,99 faizli kredi! Acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya!

ING Bank ile 0,99 faizli kredi! Acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya!

ING Bank, acil nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için büyük bir kampanya başlattı. Banka, müşterilerine en düşük faiz oranıyla hemen nakit çözümü sunuyor. Kampanya kapsamında, ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 0,99 olarak belirlendi. Acil ihtiyaçlar için ilaç niteliğindeki kampanya detayları haberi



ING Bank ile 0,99 faizli kredi! Acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya!

ING Bank faiz oranları

ING Bank'tan 10 bin TL kredi çeken bir müşteri, toplamda 822 TL faiz ödeyecek. Müşteri, kredi için uygulanan %0,99 avantajlı faiz oranından yararlanarak kredi kullanımı için tahsis ücreti olarak da 50 TL ödeme yapacak. Toplam geri ödeme tutarı ise banka tarafından 10.872,56 TL olarak belirlendi.

Kredi çeken müşterinin ödemesi gereken aylık taksit tutarı ise sadece 901,88 TL. Kredi ödeme planının detayları incelendiğinde, müşterilerin kredi geri ödemesinin oldukça avantajlı olduğu görülüyor.

36 ay vadeli 10 bin, 20 bin ve 30 bin lira ihtiyaç kredisi! Bir bir hesaplandı!İşte güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları

Emeklilere geri ödemesiz 9 bin TL! Peş peşe açıklandı! Bu parayı hemen alın!

Halkbank kesenin ağzını EYT’liler için açtı! 100 bin TL’ye kadar çekme imkânı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön